Bursa Downtown Avm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Das das'ın bu seneki proğramlarına baktım. Ataşehir ve İstinye şubelerinde proğramlar varken Downtown şubesinde hiçbir proğramı yok. Das das Downtown şubesini kapatmaya doğru gidiyor galiba.

2. yaşımızda binlerce fidanla Bursa’ya nefes oluyoruz. 🌳

29 Ekim günü yapacağınız her alışveriş, doğaya kazandıracağınız bir fidana dönüşecek. Birlikte büyüyor, birlikte nefes alıyoruz. 💚

Kaynak: Downtown Bursa / Instagram

downtown.webp

Downtownda Das Das şimdilik geçici olarak kapalı inşallah kalıcı olarak kapalıya dönmez.

İlla ki Dasdas olmak zorunda değil başka büyük bir yatırımcı gelir kendi sahnesini açar. Güçlü biriyse Dasdas'ta sahne alan oyuncuları gelir Downtown'daki sahnesinde oynatır.

Kalite niye düşsünki downtown işletmeciside ona göre anlaşacak kalitesi düşen bir yere kim gelir dasdas olmazda başka bir şirket olur çok takılmamak lazım
Bu işi yapan Dasdastan daha kaliteli bir firma yok türkiyede. Mecbur kalite düşecek.

Bu işi yapan Dasdastan daha kaliteli bir firma yok türkiyede. Mecbur kalite düşecek.

Zorlu PSM: Aslında ben yokum :cool:

Salih etiketlere ve kalıplara bu kadar takılma. Dasdas'ı Dasdas yapan yer verdiği oyunlar ve sahne alan oyuncular. Aynı oyunlar ve oyuncular başka sahnede yer alsa o sahne de kaliteli olur.

DAsdasın Downtown'u ilk terkedecek firma olacağını tahmin etmiştim. Bu tahminim gerçekleşmiş gibi. Zaten dAsdasın sahibi ahmet atış'ın arkadaşı olduğu için downtownda şube açmıştı. Batış yapı gidince dasdas da gitti.

DAsdasın Downtown'u ilk terkedecek firma olacağını tahmin etmiştim. Bu tahminim gerçekleşmiş gibi. Zaten dAsdasın sahibi ahmet atış'ın arkadaşı olduğu için downtownda şube açmıştı. Batış yapı gidince dasdas da gitti.
Kesin gitmiş mi peki

AVM'ler pek benlik yerler değil ama yaşanan onca sıkıntının ardından Endülüs Park gibi atıl bir konuma gelmeyip canlı kalmasına sevindim. Sonuçta buradaki mekanlarda çalışan bir sürü insan var. Zincir bünyesindekilerin bir kısmı diğer şubelere kaydırılsa da çoğu işsiz kalacaktı. Onun dışında bu tip mekanları seven de çok...

AVM'ler pek benlik yerler değil ama yaşanan onca sıkıntının ardından Endülüs Park gibi atıl bir konuma gelmeyip canlı kalmasına sevindim. Sonuçta buradaki mekanlarda çalışan bir sürü insan var. Zincir bünyesindekilerin bir kısmı diğer şubelere kaydırılsa da çoğu işsiz kalacaktı. Onun dışında bu tip mekanları seven de çok...
Açıkçası Downtown'nun gerek konum açısından da avantajı var o bölge hareketli bir yer ondan bir yandan tutunabilmesi güzel.Endülüs Park'ın konum olarak Korupark'a yine mesafesi olmasına rağmen tutulmama sebebini bilmiyorum.

Geri