Bursa Downtown Avm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hupalupa Downtownda yeri büyüktü. O kadar büyük alanın Downtownda boş kalması Downtown için de büyük sıkıntı olur. Hupalupanın yerine yine eğlence şirketi mi gelir yoksa başka sektörden mağazalar açılır belirsiz gibi. Boş da bekleyebilir.
Kira olaylarıda etken bence okadar para vereceksem başka yere açarım demiştir.

Hiçbir AVM hupalupa gibi markayı elinden kaçırmak istemez. Hupalupa da parası olmayan bir firma değil. Hupalupa ayrılmak istemiştir Downtown AVM'den. Bursa'da yeni yeri neresi olabilir onu çözemedim.
Bence korupark avm veya marka avm yeni yeri olabilir.Downtownada biriler gelir boş kalacak hali yok.

Bence korupark avm veya marka avm yeni yeri olabilir.Downtownada biriler gelir boş kalacak hali yok.
Downtown'da alanlar bazı magazalar icin büyük ki Mediamarkt,Vatan Bilgisayar,Dechatlon,Ikea(Gaziantepdeki gibi bir konsept ile) açılabilir ki yeni konsept mağazalar bölge halkının ve diger yerlerden gelen misafirlerin ilgisini çekebilir.

Downtown'da alanlar bazı magazalar icin büyük ki Mediamarkt,Vatan Bilgisayar,Dechatlon,Ikea(Gaziantepdeki gibi bir konsept ile) açılabilir ki yeni konsept mağazalar bölge halkının ve diger yerlerden gelen misafirlerin ilgisini çekebilir.
Zaten en başında Media Markt ve Decathlon gibi mağazaların olması gerekiyordu downtownda. IKEA Bursa'ya başka mağaza açmaz diye düşünüyorum. Downtowna IKEA gelse on numara olur ama hiç zannetmiyorum. Hupalupadan boşalacak alanı IKEA ile anca doldururlar.

Zaten en başında Media Markt ve Decathlon gibi mağazaların olması gerekiyordu downtownda. IKEA Bursa'ya başka mağaza açmaz diye düşünüyorum. Downtowna IKEA gelse on numara olur ama hiç zannetmiyorum. Hupalupadan boşalacak alanı IKEA ile anca doldururlar.
Ikea'nın yeni konsept mağazası güzel aslında büyük alanlarda değerlendirilebilir (Koruparkta Koçtaş Fix'in yerine mesela)
Downtown'a açılan mağazalar ya kiradan dolayı kapatıyor yada tutulmadığından. Aslında Downtown şuan farklı bir konsept olsa nasıl olurdu ?

Her iki AVM'de de boş yer yok.

Bulvar Özlüce'de en üst kat dolu mu? Firma tahminimce Nilüfer tarafına taşınacaktır.
Bulvar Özlüce'nin en üst katı dolu, fitness salonu var.

Bursa sanıldığından daha zengin bir yer. Downtown'daki markalar da tutardı , yapılırsa Galataport gibi bir yer de tutar. Buradan Galataport'a giden bir çok insan var. Downtown konum olarak çok doğru bir yerde olmamasına karşın firma iflas etmeseydi yine de tutardı, insanların ayaklarının alışması için biraz zamana ihtiyacı vardı sadece. Sur Yapı bile ilk açıldığında 1 yıl bomboştu iyi hatırlıyorum, şimdi tıklım tıklım.

carrefour arazisine muhteşem bir avm gelirse işi yine bitebilir
Metro ve cadde üstü avantajı Carrefourda halen
Kısa zamanda olmasada uzun vadede gelecektir.O arazi boş kalmaz bişekilde dolacak öyle yada böyle ve bursanın en afilli avm si burda olacak.Downtownın işletmecileri biraz daha halka hitap eden işletmelerle anlaşmalılar.

Bak buna katılıyorum zafer plaza işletmesi bence bursanın en iyisi downtownuda ileriye götürür.
En azından hem bölgedeki potansiyelini arttırabilecek düzenlemeler ile markaların geliştirilmesi, AVM içi düzenlemeler vs. daha iyi hale getirilecektir ki burası toparlandıktan sonra hem bölge halkının ilgisini arttırması hem daha iyi potansiyel yapar.

En azından hem bölgedeki potansiyelini arttırabilecek düzenlemeler ile markaların geliştirilmesi, AVM içi düzenlemeler vs. daha iyi hale getirilecektir ki burası toparlandıktan sonra hem bölge halkının ilgisini arttırması hem daha iyi potansiyel yapar.
Zafer plaza ve korupark yönetimleri bu işi bilen senelerdir bu 2 avmyi iyi götüren yönetimler.Alırlarsa çok yüksekten uçan downtownu halka indirerek işletmeyi düzeltebilirler.Downtowndan bir örnek vereyim tavuk dünyası mesela hep dolu ve iş yapıyor çünkü herkese hitap ediyor.Bu tarz markalar artmalı.

Zafer plaza ve korupark yönetimleri bu işi bilen senelerdir bu 2 avmyi iyi götüren yönetimler.Alırlarsa çok yüksekten uçan downtownu halka indirerek işletmeyi düzeltebilirler.Downtowndan bir örnek vereyim tavuk dünyası mesela hep dolu ve iş yapıyor çünkü herkese hitap ediyor.Bu tarz markalar artmalı.

İşte olması gereken o. Korupark tam kıvamında avm. Ama @Salih o yüksekte uçan markalar olsun, herkese hitap eden marka olmasın istiyor.

Geri