Bence yeni şirket gelecektir.Boş kalmaz eğlence bölümüZannetmiyorum. Hupalupa gibi marka bulunduğu AVM'yi popüler yapabilecek potansiyele sahip bir marka. O yüzden Hupalupa Downtown AVM'den ayrılmıştır.
Bence yeni şirket gelecektir.Boş kalmaz eğlence bölümüZannetmiyorum. Hupalupa gibi marka bulunduğu AVM'yi popüler yapabilecek potansiyele sahip bir marka. O yüzden Hupalupa Downtown AVM'den ayrılmıştır.
Hupalupa Downtownda yeri büyüktü. O kadar büyük alanın Downtownda boş kalması Downtown için de büyük sıkıntı olur. Hupalupanın yerine yine eğlence şirketi mi gelir yoksa başka sektörden mağazalar açılır belirsiz gibi. Boş da bekleyebilir.Bence yeni şirket gelecektir.Boş kalmaz eğlence bölümü
Kira olaylarıda etken bence okadar para vereceksem başka yere açarım demiştir.Hupalupa Downtownda yeri büyüktü. O kadar büyük alanın Downtownda boş kalması Downtown için de büyük sıkıntı olur. Hupalupanın yerine yine eğlence şirketi mi gelir yoksa başka sektörden mağazalar açılır belirsiz gibi. Boş da bekleyebilir.
Hiçbir AVM hupalupa gibi markayı elinden kaçırmak istemez. Hupalupa da parası olmayan bir firma değil. Hupalupa ayrılmak istemiştir Downtown AVM'den. Bursa'da yeni yeri neresi olabilir onu çözemedim.Kira olaylarıda etken bence okadar para vereceksem başka yere açarım demiştir.
Bence korupark avm veya marka avm yeni yeri olabilir.Downtownada biriler gelir boş kalacak hali yok.Hiçbir AVM hupalupa gibi markayı elinden kaçırmak istemez. Hupalupa da parası olmayan bir firma değil. Hupalupa ayrılmak istemiştir Downtown AVM'den. Bursa'da yeni yeri neresi olabilir onu çözemedim.
Oralarda Hupalupaya yetecek kadar boş yer var mı.Bence korupark avm veya marka avm yeni yeri olabilir.Downtownada biriler gelir boş kalacak hali yok.
Vardır büyük ihtimal boş yerler görmüştüm dolmadıysa.Oralarda Hupalupaya yetecek kadar boş yer var mı.
Eğer boş yerler varsa kesin Korupark veya Sur Yapı marka AVM olur Hupalupanın yeni adresi. Korupark daha yüksek ihtimal olur.Vardır büyük ihtimal boş yerler görmüştüm dolmadıysa.
Vardır büyük ihtimal boş yerler görmüştüm dolmadıysa.
Downtown yeri iyi denildi ama bursa AVM fakiri bir kent bu kadar AVM fakiri şehirde bile elindeki markaları başka avmlere kaptırıyorsa downtownda bir sorun var demektir.Ya Kent Meydanı, Zafer Plaza vb.'de en büyük yere açılsa bile Salih memnun olmaz o iyi markalar Downtown'da olsun istiyor.
Bursaya yeni 3 tane avm yapılacak bu fakirlik biterDowntown yeri iyi denildi ama bursa AVM fakiri bir kent bu kadar AVM fakiri şehirde bile elindeki markaları başka avmlere kaptırıyorsa downtownda bir sorun var demektir.
Downtown'da alanlar bazı magazalar icin büyük ki Mediamarkt,Vatan Bilgisayar,Dechatlon,Ikea(Gaziantepdeki gibi bir konsept ile) açılabilir ki yeni konsept mağazalar bölge halkının ve diger yerlerden gelen misafirlerin ilgisini çekebilir.Bence korupark avm veya marka avm yeni yeri olabilir.Downtownada biriler gelir boş kalacak hali yok.
Zaten en başında Media Markt ve Decathlon gibi mağazaların olması gerekiyordu downtownda. IKEA Bursa'ya başka mağaza açmaz diye düşünüyorum. Downtowna IKEA gelse on numara olur ama hiç zannetmiyorum. Hupalupadan boşalacak alanı IKEA ile anca doldururlar.Downtown'da alanlar bazı magazalar icin büyük ki Mediamarkt,Vatan Bilgisayar,Dechatlon,Ikea(Gaziantepdeki gibi bir konsept ile) açılabilir ki yeni konsept mağazalar bölge halkının ve diger yerlerden gelen misafirlerin ilgisini çekebilir.
Ikea'nın yeni konsept mağazası güzel aslında büyük alanlarda değerlendirilebilir (Koruparkta Koçtaş Fix'in yerine mesela)Zaten en başında Media Markt ve Decathlon gibi mağazaların olması gerekiyordu downtownda. IKEA Bursa'ya başka mağaza açmaz diye düşünüyorum. Downtowna IKEA gelse on numara olur ama hiç zannetmiyorum. Hupalupadan boşalacak alanı IKEA ile anca doldururlar.
Her iki AVM'de de boş yer yok.Bence korupark avm veya marka avm yeni yeri olabilir.Downtownada biriler gelir boş kalacak hali yok.
Bulvar Özlüce'nin en üst katı dolu, fitness salonu var.Her iki AVM'de de boş yer yok.
Bulvar Özlüce'de en üst kat dolu mu? Firma tahminimce Nilüfer tarafına taşınacaktır.
carrefour arazisine muhteşem bir avm gelirse işi yine bitebilirSur Yapı bile ilk açıldığında 1 yıl bomboştu iyi hatırlıyorum, şimdi tıklım tıklım.
Kısa zamanda olmasada uzun vadede gelecektir.O arazi boş kalmaz bişekilde dolacak öyle yada böyle ve bursanın en afilli avm si burda olacak.Downtownın işletmecileri biraz daha halka hitap eden işletmelerle anlaşmalılar.carrefour arazisine muhteşem bir avm gelirse işi yine bitebilir
Metro ve cadde üstü avantajı Carrefourda halen
Torunlar GYO Forum Mersin ve Forum Kayseri'yi 350 milyon euro'ya satın almış. Keşke Torunlar GYO Downtown AVM'yi de satın alsaydı.
Alsın tabii güzelim AVM'yi batırıyorlar. Hiç olmasa Torunlar GYO Downtown AVM'yi Korupark gibi yer yapar.Korupark ve Zafer Plaza zaten onların bir de Downtown'ı mı alsın?
Bak buna katılıyorum zafer plaza işletmesi bence bursanın en iyisi downtownuda ileriye götürür.Alsın tabii güzelim AVM'yi batırıyorlar. Hiç olmasa Torunlar GYO Downtown AVM'yi Korupark gibi yer yapar.
En azından hem bölgedeki potansiyelini arttırabilecek düzenlemeler ile markaların geliştirilmesi, AVM içi düzenlemeler vs. daha iyi hale getirilecektir ki burası toparlandıktan sonra hem bölge halkının ilgisini arttırması hem daha iyi potansiyel yapar.Bak buna katılıyorum zafer plaza işletmesi bence bursanın en iyisi downtownuda ileriye götürür.
Zafer plaza ve korupark yönetimleri bu işi bilen senelerdir bu 2 avmyi iyi götüren yönetimler.Alırlarsa çok yüksekten uçan downtownu halka indirerek işletmeyi düzeltebilirler.Downtowndan bir örnek vereyim tavuk dünyası mesela hep dolu ve iş yapıyor çünkü herkese hitap ediyor.Bu tarz markalar artmalı.En azından hem bölgedeki potansiyelini arttırabilecek düzenlemeler ile markaların geliştirilmesi, AVM içi düzenlemeler vs. daha iyi hale getirilecektir ki burası toparlandıktan sonra hem bölge halkının ilgisini arttırması hem daha iyi potansiyel yapar.
Zafer plaza ve korupark yönetimleri bu işi bilen senelerdir bu 2 avmyi iyi götüren yönetimler.Alırlarsa çok yüksekten uçan downtownu halka indirerek işletmeyi düzeltebilirler.Downtowndan bir örnek vereyim tavuk dünyası mesela hep dolu ve iş yapıyor çünkü herkese hitap ediyor.Bu tarz markalar artmalı.