serkan.gigi
Wow Er
- Puanlar
- 45
Dün büyükşehir belediyesi faaliyet raporu toplantısı yapmış burada nilüfer 1/1000 ölçekli uygulama imar planı kabul edildiği söyleniyor doğru mu ?
Barbaros bulvarını yapabilmek için bu planın geçmesi gerekiyor tahminimce doğrudur zaten 1 yıldır geçti geçecekDün büyükşehir belediyesi faaliyet raporu toplantısı yapmış burada nilüfer 1/1000 ölçekli uygulama imar planı kabul edildiği söyleniyor doğru mu ?
Hayırlı olsun görükle kavşağınıda etkileyecek bir onay bu kavşağın imaltlarının bir bölümü bu imar planında yer alıyordu oda en kısa sürede yapılır umarım artık.15.04.2025 toplantısının gündeminde yer alıyor, kayıttan izledim onaylamışlar, bakalım karar özetlerini paylaşınca gelişmeleri daha sağlıklı öğrenebiliriz.
Ekli dosyayı görüntüle 11963
Artık inşaatların ve imar yollarının yapılmasında bir engel kalmadı demek oluyor kısacası.Merhaba 1/1000 lik uygulama imar planı ne oluyor acaba açıklayabilir mdnz
Bu yer barbaros bulvarı içinde geçerli mi karşısı meralık arazi imiş imara kapalıymış demişlerdiArtık inşaatların ve imar yollarının yapılmasında bir engel kalmadı demek oluyor kısacası.
Geçerli zaten belediyenin asıl amacı barbaros bulvarının imalatı önündeki engelleri kaldırmak 30 ağustos zafer mahallesi nasreddin hoca caddesiyle balkan arasında bu yüzden barbaros bulvarının imalatları yapılamıyor şuan trafik problem haline gelmeye başladı yakın zamanda 30 ağustosa doğru caddenin alt yapısının başlayacağını tahmin ediyorum şuanki yolların fazla ömrü kalmadı.Bu yer barbaros bulvarı içinde geçerli mi karşısı meralık arazi imiş imara kapalıymış demişlerdi
Anladım o zaman naim süleymanoğlu ve barbaros bulvarı birleşecek inşaallah 5-10 yıl sürmez ordan da bu yol kayapaya birleşecek nasrettin hoca caddesi ve çamlık bulvarina sanırım burda en değerli yerler naim süleymanoğlu sonra barbaros bulvarı olcak sankiGeçerli zaten belediyenin asıl amacı barbaros bulvarının imalatı önündeki engelleri kaldırmak 30 ağustos zafer mahallesi nasreddin hoca caddesiyle balkan arasında bu yüzden barbaros bulvarının imalatları yapılamıyor şuan trafik problem haline gelmeye başladı yakın zamanda 30 ağustosa doğru caddenin alt yapısının başlayacağını tahmin ediyorum şuanki yolların fazla ömrü kalmadı.
Ben 2 yıla komple bitmesi gerektiğini düsünüyorum.Umarım geciktirmezler şimdilik nasreddin hoca bulvarına kadar götürürlerse çok iyi olur.Şuan var olan bölümden bağlantı yapmak için 2 km lik bir bölüm daha yapılması lazım çok bir iş değil istense bir kaç aya asfaltını atacak hale getirirler.Anladım o zaman naim süleymanoğlu ve barbaros bulvarı birleşecek inşaallah 5-10 yıl sürmez ordan da bu yol kayapaya birleşecek nasrettin hoca caddesi ve çamlık bulvarina sanırım burda en değerli yerler naim süleymanoğlu sonra barbaros bulvarı olcak sanki
Kayapadan ev almam için bir emlakçıya sormuştuk nasrettin hoca caddesinde o da oraı kayapa sanayiye daha yakın caddeye yakın alın yani izmir yoluna yakın alın oralar daha değerli demişti bozyaka caddesi sonra barbaros bulvarı için sz ne düşünüyrsunuzBen 2 yıla komple bitmesi gerektiğini düsünüyorum.Umarım geciktirmezler şimdilik nasreddin hoca bulvarına kadar götürürlerse çok iyi olur.
Kesinlikle doğru yapmışsınız sadece bir müddet beklemeniz lazım sonrası o bölge en değerli yerleşim yeri olacak.Kayapadan ev almam için bir emlakçıya sormuştuk nasrettin hoca caddesinde o da oraı kayapa sanayiye daha yakın caddeye yakın alın yani izmir yoluna yakın alın oralar daha değerli demişti bozyaka caddesi sonra barbaros bulvarı için sz ne düşünüyrsunuz
Teşekkür ederim biz bu söylemlere güvenip barbaros bulvarından aldık yatırımlık bekliyeceğiz 4-5 yıl ya da 10 yılartıkKesinlikle doğru yapmışsınız sadece bir müddet beklemeniz lazım sonrası o bölge en değerli yerleşim yeri olacak.