burda senin bir payın var mı efe arada bir yazıyorsunBu imar planı senelerdir konuşuluyor ama onaylanmadığı için herkes isyanlarda doğal olarak tepki oluyor.Yakında onaylanır diye tahmin ediyoruz bakalım.
burda senin bir payın var mı efe arada bir yazıyorsunBu imar planı senelerdir konuşuluyor ama onaylanmadığı için herkes isyanlarda doğal olarak tepki oluyor.Yakında onaylanır diye tahmin ediyoruz bakalım.
Ben imar tadilatının yapıldığını biliyorum ama aylardır neden meclise gelmediğini bilmiyorum onu başkanlar ve yetkililer biliyor çok bir payım yok yaniburda senin bir payın var mı efe arada bir yazıyorsun![]()
Halk masasına yazın direk ordan gelecek cevaba bakarsınızKisaca hicbirimiz birsey bilmiyoruz niye proje hayata gecmiyor. Su Bozbeyin bir email falan var mi ya?
Geçen gün 30 ağustusta halkı dinledi keşke gitseydiniz halk buluşması yaptımı gidip konuşabilirsiniz.Oraya standard cevap yaziyorlar. Onlari Bozbey gormuyor bile.
Eko kent mağdurları lokali güzel olmuş sende mi mağdursun ki burda ne işin varburası ne bölyle ya dernek gibi olmuş![]()
Yok mart sonu ben belediye önüne gidicem standart cevap versin bana lütfenOraya standard cevap yaziyorlar. Onlari Bozbey gormuyor bile.
Yapay zekâya bir sorayım bakayımGeçen gün 30 ağustusta halkı dinledi keşke gitseydiniz halk buluşması yaptımı gidip konuşabilirsiniz.
Mağdur olmasam burada işim neEko kent mağdurları lokali güzel olmuş sende mi mağdursun ki burda ne işin var
Ozaman lokal iyi bir cevap olmamışYapay zekâya bir sorayım bakayım
Mağdur olmasam burada işim ne![]()
Instagramda bir video var, vizyon16group koymustu, Haziran 2025 de. Bozbeye direk soruyor, herkes cok merak ediyor, ayrica kavsak sorunlari var diyor. Tamam diyor Bozbey, onumuzdeki mesliste buyuk ihtimal onaylayacagiz diyor. Bu videonun ustunden gecti 9 ay.
Ve biz birlik olmuyoruz burda mesajla mı konuşuyoruz hala
Her gece yatmadan önce sihirli aynama soruyorum,ayna aynaa,söyle bana,ne zaman onaylanır bu plannOzaman lokal iyi bir cevap olmamış![]()
Her gece yatmadan önce sihirli aynama soruyorum,ayna aynaa,söyle bana,ne zaman onaylanır bu plann![]()
Yuvarlak cevaplar veriyor işte,o da bilmiyor,yenisini alıcam zatencevap ne peki
Valla biz bir faydasını görmedik,80 senedir elimiz de duruyor öyle işte,dert etmekeşke benimde bu grubun içinde arsam olsaymış
ne güzel geyik bir dernek![]()
Bir varmış, bir yokmuş80 senedir elimiz de duruyor öyle işte,
Valla balkan ve 30 ağustos zafer bu yaz dolar artık yeni projelerde bitmek üzere başlanan projeler de var yaza kadar inşallah onay verirler.Biraz daha beklenecek. Önce bölgenin bir kısmının dolması lazım sonra sıra buraya gelecek
Yuvarlak cevaplar veriyor işte,o da bilmiyor,yenisini alıcam zaten![]()
Ortak akıl da diyor m
Ne ??Ortak akıl da diyor mu![]()