Bursa Ekokent-Nilüfer Batı Gelişim Bölgesi

Arkdaslar acaba bir whatsapp platformu mu kursak , ne kadar fazla kisiye ulasirsak bilgileri veya guncellemeleri daha erken ogrenebiliriz ,

Ayni zamanda komsu arazi sahiplerimizi de ekleyip sayimizi cogaltabiliriz ( tabi bu sadece fikir )

Saygilar

Ekonomik durumu çok iyi olmayan şehrin batısına gelmesin diyorsun yani?
Hayır. Tamamen yanlış yerden vuruyorsunuz.
Görükle- Kayapa hattındaki yapılaşma boşukları uydudan bile net görülüyorken neden ayrı bir yeri kazıyıp baştan proje yapılsın? Önce Kayapanın kendi içinde devasa- ıssız boşlukları doldurup okumuş GenY ve GenZ i dolduralım ardına diğer projeleri konuşalım?

Ben balkanda oturuyorum açıkçası balatıda iyi bilirim tan lisende okudum teyzem orda oturur bence berbat bir imarı ve yolları var balata odaklanmak kaosa neden olur ekokentin devasa bir alanı mevcut eninde sonunda imara açmak zorundalar
Siz Balkanda oturuyorsunuz:) Balat ın bir sokağı sizin Balkana değer.. evet bir sokağı:)

Otoyol- Demiryolu- Metro- Az eğimli ve büyük kısmı Balkandan daha iyi olan depreme dayanıklı arazisi ile neden çöp olarak kendimce nitelendirdiğim Bursanın batısına odaklansın.

Hele Karacabey.. Hürriyet, Muratlı, Seyran, Canbaz tarafı hangi hakla şehirleşmeyi ve ayrı şehir olmayı hayal edebilir.. Zor.. Hatay gibi yeni bir şehir yapılamayacağına göre.. Buraların ihtiyacını Doğanköy- Balat güçlü bir şekilde karşılayacaktır. .

Bursada belli yerler vardır. Buralar Beyaz yaka, okumuş, Güçlü Türkiye idealine uygun insanlar çekecektir. Bu mahalleler;

Balat, Doğanköy, Bademli,Şehir hastanesi çevresi, Hasköy, Yolçatıdır.

Ne Bursanın ne de şehirciliğin Bom boş Karacabeyin virane topraklarında ne de Ekokent e ihtiyacı vardır

Balat ın bir sokağı sizin Balkana değer.. evet bir sokağı
Haha ben pek öyle düşünmüyorum yürüyecek yer yok yahu kışın köpeklerden başka canlı yok sokaklarda çöplüğün kokusu bir yandan nesi var balatın siz kafanızda çok büyütmüşsünüz burayı benden söylemesi :D

Mantıklı artık ne olacaksa olsun belediye duyuru kısmına bakıyorum sürekli artık sonuca ermeli

Burda senin bölgen benim bölgem tartışması çok çocuksu oluyor bence.Bursada ışler bölgesine değilde rantına göre ilerliyor.Balat bölgesine ilk kazmayı sönmez vurmasaydıda orta ölcekli bir mütahit vursaydı o bölge öyle ilerliyecekti.aynı durum Balkan içinde geçerli toplu konut oraya orta gelir grubuna değilde yüksek gelir grubuna göre konut yapsaydı orasıda öyle gelişicekti.doğrusu ikiside bursanın kısa vade içinde genişlemesi ve gelişmesine en uygun bölge.karacabey tarafları bence çok erken pazarlanıyor ve uzun yıllar bekleyecekler TOKİ dışında olanlar tabiki.

Ne güzel işte her grupta her bölge tartışılsında insanlar tüm bölgelerin sorunlarını ve isteklerini bilsin bursanın sorunlarına tam hakim olsun.

Geri