Bursa - Nilüfer AVM & Rezidans Projesi (Eski Carrefour Avm)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eee Atış para ödemiş mi? Bu zamana siyasetle dirsek halindeymişler ya o dirseği suratlarına yemişler haberleri yok. O dirseklerle buralara geldiniz, o dirseklere bu hale düştünüz, çok net
Bakalım satışlar sonrası neler olacak İnşallah proje uygulanacak duruma gelir.

Teraya geçecek bu şirketler onlar belki yapar.
Tera’ya da geçmiş olmuyor Efe tam olarak. Daha önce de söyledim bu araziyi aktifinde bulunduran şirket Bainbridge. Katılımevim Bainbridge şirketinin paylarını alınca dolaylı olarak arazinin sahibi konuma geldi. Ancak birkaç ay önce bu başlıkta yine paylaştığımız üzere, Katılımevim Bainbridge şirketindeki paylarının yarısını Laran Gayrimenkul şirketine, kalan yarısını da T6 gayrimenkule devretti. T6 gayrimenkul, Katılımevimi de bünyesinde bulunduran Pusula gruba ait ama Laran Gayrimenkul ilişkisiz bir firma. Dolayısıyla arazinin yarısı zaten Pusula Holding’e ait değil. Kalan yarısının ait olduğu T6 Gayrimenkul ise Tera Gruba yapılacak devre dahil mi bilmiyorum.

Dediğim gibi buranın durumu iyice çorba oldu. Ama Atış Yapı davası sonuçlanmadan buranın durumu da netleşmez.

Son düzenleme:
Katılımevim ve Pusula Holding ile ilgili son gelişmeler:

https://t24.com.tr/ekonomi/katilime...grup-bunyesine-gecti,1347596?_t=1789331228194

Yazı içeriğinde de görüleceği üzere, pusula holding yönetim kurulu başkanının yurtdışına kaçtığı ve hakkında yakalama kararı olduğu iddiası var. Katılımevim yönetim kurulu başkanı Serdar Turhan da görevinden istifa etmiş.

Atış Yapı’dan sonra Katılımevim’de de sıkıntı durumlar olacak gibi. Birilerinin ahı mı tuttu acaba Carrefour arazisine müdahil olan patlıyor.

Katılımevim ve Pusula Holding ile ilgili son gelişmeler:

https://t24.com.tr/ekonomi/katilime...grup-bunyesine-gecti,1347596?_t=1789331228194

Yazı içeriğinde de görüleceği üzere, pusula holding yönetim kurulu başkanının yurtdışına kaçtığı ve hakkında yakalama kararı olduğu iddiası var. Katılımevim yönetim kurulu başkanı Serdar Turhan da görevinden istifa etmiş.

Atış Yapı’dan sonra Katılımevim’de de sıkıntı durumlar olacak gibi. Birilerinin ahı mı tuttu acaba Carrefour arazisine müdahil olan patlıyor.
Tera grubuna geçmiş şirketler artık katılımevim falan yok bizim işimiz tera grubuyla inşallah güzel bir proje hazırlanır

Geri