İçime doğmuşhttps://www.bursadabugun.com/haber/...i-sirket-icin-satin-alma-hamlesi-1949594.html
Emlak Katılım, Katılımevi'ni satın alıyor. Kap'a bildirim yapılmış.
Kesinlikle bir üç kağıtçılık var. Tera, katılımevim, pusula holding kendi aralarında hisse alıp satıyorlar. Şirketleri en fazla 100-150 milyon dolar etmesi gerekirken borsadaki değeri Tüpraş'ın piyasa değerini geçmiş. Maalesef tera, katılımevim, pusula holding hakkında görüşlerimde yanılmadım. Keşke yanılsaydım da şu araziye güzel bir proje yapılsaydı.İlerleyen dönemde ben devirlerde (menkul, gayrimenkul vb.) usulsüzlük yapıldığı haberi duyarsam şaşırmam
Yapılır yapılır umudunu kesmeÇok uzun süre bu araziye inşaat yapılmaz. Ben bu araziden de projeden de umudumu kestim. Devlet de işin içine girerse buradaki inşaatın başladığını anca torunlarımız görür.
İnşallah dediğin olurYapılır yapılır umudunu kesme![]()
Olay.com trBursa’nın en büyük rant arazisi olan 100 bin metrekarelik Carrefour’sa arazisinin; EMLAK KONUT GYO tarafından Katılımevim’den 7 Ağustos 2026 tarihinde satın alındığı ortaya çıktı!
Ben açıkcası carrefour arazisinin torunlar gyo tarafından alınmasına daha çok sevinirdim. Çünkü torunlar GYO'nun Bursa'yı bilen ve bursada korupark gibi çok başarılı olmuş bir yatırımı var. Eminim carrefour arazisine de çok başarılı ve güzel bir proje yapardı. Emlak Konut GYO ise bursada ilk defa böyle bir yatırım yapıyor. Ne kadar başarılı ve güzel bir proje yapar proje yapar ne zaman yapar emin değilim.@Salih ne diyorsun bu işe yorumlarını bekliyorum emlak gyo senin için yeterli mi?![]()