Bursa Özel Halk Otobüsleri ve BURUTAŞ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeminle zil takıp oynar 😂
Şehir hastanesi hattı açılınca BURULAŞ'a 14L 14L2 14L3 14N B36 grubu hatlarını bölgeden kalkıp şehir hastanesinde ring atıp tekrar başladığı noktaya geri dönerek şeklindeki güzergahları hazırlayıp burulaşa ileteceğim şu anda istediğim şey bu he birde B41B B41C hatları ise Hürriyet geçişli yaptırıp YHT garda son bulucak ama önce Kavşağın yapılması gerek

Ekleme:Benim kafa burulaş ile aynı benim bu önerilerimi kabul etme oranı yüksek

Şehir hastanesi hattı açılınca BURULAŞ'a 14L 14L2 14L3 14N B36 grubu hatlarını bölgeden kalkıp şehir hastanesinde ring atıp tekrar başladığı noktaya geri dönerek şeklindeki güzergahları hazırlayıp burulaşa ileteceğim şu anda istediğim şey bu he birde B41B B41C hatları ise Hürriyet geçişli yaptırıp YHT garda son bulucak ama önce Kavşağın yapılması gerek

Bu öneri fena değil bu arada olabilir burulaşta gerekeni yapacaktır sen bir aktarmacı olarak yazarsın :D

Sen direkt özel halk otobüslerine yaz hepsinin yüklenicisi o çünkü.

Dersin bu hatları dediğim şekilde kısaltarak daha az araçla aynı sıklıkta işletim yapabilir, araç arttırabilir, o araçlarla da yeni hatlara girebilir ya da araç lazım olan hatlara takviyeye girebilir.

Geri