Bursarayci WT Kullanıcı Mesaj 956 Puan 1,063 Yaş 15 Konum Bursa 42 dakika önce #176 Efe16' Alıntı: Öhoda hizmette sınır yok Genişletmek için tıkla ... Ben 5 yıldız verdim hizmete tek sıkıntı elim biraz kirlendi çekirdeğinide ilkel yöntemlerle attım
Efe16' Alıntı: Öhoda hizmette sınır yok Genişletmek için tıkla ... Ben 5 yıldız verdim hizmete tek sıkıntı elim biraz kirlendi çekirdeğinide ilkel yöntemlerle attım
Emirhan Sevdalı WT Yönetici Mesaj 5,983 Puan 9,637 Yaş 24 Konum Bursa 37 dakika önce #177 Bursarayci' Alıntı: Ben 5 yıldız verdim hizmete tek sıkıntı elim biraz kirlendi çekirdeğinide ilkel yöntemlerle attım Genişletmek için tıkla ... Aynı şoför Jest'teyken bir şeyler ikram etse size yaranamaz ama Jest çünkü
Bursarayci' Alıntı: Ben 5 yıldız verdim hizmete tek sıkıntı elim biraz kirlendi çekirdeğinide ilkel yöntemlerle attım Genişletmek için tıkla ... Aynı şoför Jest'teyken bir şeyler ikram etse size yaranamaz ama Jest çünkü
Bursarayci WT Kullanıcı Mesaj 956 Puan 1,063 Yaş 15 Konum Bursa 29 dakika önce #178 Emirhan Sevdalı' Alıntı: Aynı şoför Jest'teyken bir şeyler ikram etse size yaranamaz ama Jest çünkü Genişletmek için tıkla ... Evet çünkü biz konserve oluyoruz o araçta
Emirhan Sevdalı' Alıntı: Aynı şoför Jest'teyken bir şeyler ikram etse size yaranamaz ama Jest çünkü Genişletmek için tıkla ... Evet çünkü biz konserve oluyoruz o araçta