Bursa - Toplu Ulaşım Hatları ve Araçlarında Yaptığınız Yolculuklar

20260825_225853.webp

30 - 16 BBA 164 / 651 (2024 Karsan Atak)

Şoför lambalar ve durakta indi bindi gibi bekleme gerektiren anlarda vitesi boşa alarak şanzımanı rahatlatıyordu ve aracın gidişinde bir sorun görmedim. ZF şanzımanlar genel olarak sağlam olsa da bu araçlarda kullanılan 8 ileri şanzımanlar biraz nazlı sanırım. Şoförlerin bu şanzımana ayak uydurması gerekiyor.

Ayrıca Sinandede lambalarda 31A'da çalışan 16 TAT 78 / 378 (2017 Karsan Atak) denk geldi yakışmış bu hatta bence.

Ekli dosyayı görüntüle 53155

30 - 16 BBA 164 / 651 (2024 Karsan Atak)

Şoför lambalar ve durakta indi bindi gibi bekleme gerektiren anlarda vitesi boşa alarak şanzımanı rahatlatıyordu ve aracın gidişinde bir sorun görmedim. ZF şanzımanlar genel olarak sağlam olsa da bu araçlarda kullanılan 8 ileri şanzımanlar biraz nazlı sanırım. Şoförlerin bu şanzımana ayak uydurması gerekiyor.

Ayrıca Sinandede lambalarda 31A'da çalışan 16 TAT 78 / 378 (2017 Karsan Atak) denk geldi yakışmış bu hatta bence.
Atak candır gerisi heyecandır.

Atak candır gerisi heyecandır.

Bir de ilk zamanlar Atak'ın servis versiyonu Star vardı. Ulaşımpark filosunda vardı mesela kaç tane bilmiyorum ama bir tanesi Bursa Bursan'da (Karsan Yetkili Servisi) Burulaş'ın 633 numaralı Atak'ıyla beraber yanarak kullanılmaz hale gelmişti.

Keşke Star da Atak kadar tutulsaydı ve yeni modellerini görebilseydik.

Bir de ilk zamanlar Atak'ın servis versiyonu Star vardı. Ulaşımpark filosunda vardı mesela kaç tane bilmiyorum ama bir tanesi Bursa Bursan'da (Karsan Yetkili Servisi) Burulaş'ın 633 numaralı Atak'ıyla beraber yanarak kullanılmaz hale gelmişti.

Keşke Star da Atak kadar tutulsaydı ve yeni modellerini görebilseydik.
Otokar isuzu varken tutmaz karsan kendi elleriyle servis işini bitirdi j10 dan sonra

Otokar isuzu varken tutmaz karsan kendi elleriyle servis işini bitirdi j10 dan sonra

Jest tamamen hat minibüsçülüğüne ve toplu taşımaya yönelik bir araçtı doğru ancak Star'ın tutulmamasının ben servisçilerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Aynı piyasada yine Otokar'ın Doruk T'si Isuzu'nun Visigo'su Temsa'nın MD9'u da tutulmuyor. Servis tayfa inatla kamyon şasisine yapılmış Sultan, Novo, Prestij araçlarına rağbet ediyor. Sonra da "üreticiler hâlâ bu araçları satıyor" diye sitem ediyorlar.

Atak son kasa baya iyi yanlız 35/C hattında çalışan ataklar hala çok diri ve toklar ben çok beğeniyorum ısuzu novocitylife daha binemedik yok bursada yenisi gelirse binip atakla kıyaslarız.

35C'dekiler iyi bakıyor da ondan en ufak şeyde aracı hattan çekip Bursan'a yolluyorlar. Yaztur'da olsa yeni Atak çoktan dağılmıştı 😂

Valla burulaştakilerde gayet iyi ben karsanın bu sefer kasa konusunda baya kafa patlattığını düşünüyorum iyi iş çıkarmışlar

Mükemmel araç değil, şanzıman konusunda sıkıntıları var ama yine de piyasadaki diğer araçlara ve sınıfına göre güzel bir araç. Daha da geliştirilebilir tabii. Acaba Otokar'ın Sultan'da kullanmaya başladığı 9 ileri Allison'u Atak'ta deneseler nasıl olur...

Mükemmel araç değil, şanzıman konusunda sıkıntıları var ama yine de piyasadaki diğer araçlara ve sınıfına göre güzel bir araç. Daha da geliştirilebilir tabii. Acaba Otokar'ın Sultan'da kullanmaya başladığı 9 ileri Allison'u Atak'ta deneseler nasıl olur...
Sıkıntısı olmayan araç mı var bineklerde bile neler oluyor ben otobüsün tokluğuna ve trimine bakıyorum gayet iyi durumda ataklar

Geri