Bursa UKOME Kararları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustafag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şehiriçinde 4 tane tarife (özel ring, besleme hat, kısa hat ve uzun hat) olması yeterli bence abi. Aktarma özel ring ve besleme hatlarda bedava, kısa ve uzun hatlarda ise indirimli olabilir. Abonmanın şuan 100 biniş olması da ayrı saçma, 150 binişe veya 180 binişe yükseltilmeli.
Tek tarife yapmıyorsada uzun ve kısa yapsın yeter aktarma indirimleri özellikle besleme ve ring hatlarında düzenlenmeli yapmak basit ama maliyet büyük olacağı için yapmayacaklar hatta ben zam bekliyorum ağustosta

Sanırım bunlarda çok uzun hat olduğu için olabilir. Eğer 31A ile 43A-43D tarifesi aynıysa uzun olduğu için, eğer farklı ise metroya paralel olduğu içindir o zaman.
şehiriçinde uzun hatları 2 ayrı tarifeye bölmek gene mantıksız bence uzun hatlar tek tarife olsa yeter. Heykel-Siteler güzergahında E13 e binecek yolcu tarife farkından dolayı 25A'ya yöneliyor mesela

Bende Meclis'den geçen bakalım UKOME'den de İnegöl'ün metrobüs hattı güzergahının geçip geçmediğini ve elektrikli araç mı işletileceği konusunu merak ediyorum. Meclis'den geçince UKOME'den de geçmiyor mu o konuda bilgim yok.

Geri