Bursa Ulaşımı Genel Sohbet ve Fotoğraflar

Efe abi bana bu minibüsün içten seyir videosunu bulup atmış ben de bu başlığa atayım dedim.

Bence Bursa'nın mikrobüsü budur. Yerli otobüs üreticileri bu aracın birebir aynısını üretse çok başarılı olur. Tabii yine Atak, Novociti Life gibi 8 metrelik araçlar daha iyi ancak bu araçlar giremeyeceği için Jest sokulan güzergahlara bu araç olabilir diye düşünüyorum.

Olması gereken o bunların benzer modellerini almak gerek veya Novociti Life mesela belediyelerin gözdesi oldu coğu belediyenin Novociti Life alması Burulaş ın da belki bunları baz alarak görüp bu modele yönelme ihtimallerini arttırabilir.

Gemini_Generated_Image_ratc25ratc25ratc.webp

Keşke Özel Halk Otobüsleri ve Burulaş minibüs işletmek yerine dolmuşlar 15+1 minibüse dönüştürülüp bu şekilde bir işletim yapılsaydı. D kodlu otobüs/minibüs hatlarının kodları değiştirilip dolmuş hatlarına D kodları tahsis edilseydi güzel olurdu. Etibank - Heykel dolmuşuna rastgele D2 kodunu verdim. Plaka Etibank durağına ait aktif bir dolmuşun plakası, araç ta Bursabeyi'ne ait (yapay zeka aracı ile düzenlendi)

Ekli dosyayı görüntüle 32464

Keşke Özel Halk Otobüsleri ve Burulaş minibüs işletmek yerine dolmuşlar 15+1 minibüse dönüştürülüp bu şekilde bir işletim yapılsaydı. D kodlu otobüs/minibüs hatlarının kodları değiştirilip dolmuş hatlarına D kodları tahsis edilseydi güzel olurdu. Etibank - Heykel dolmuşuna rastgele D2 kodunu verdim. Plaka Etibank durağına ait aktif bir dolmuşun plakası, araç ta Bursabeyi'ne ait (yapay zeka aracı ile düzenlendi)
Ya da direkt Atak,Neocity gibi araçlar ile çalışabilir.

Bugün Bursakart'ların bazılarında mükerrer basışlar olduğu konusunda duyumlar aldım ki haberlere de düşmüş. Sabah sistemlerinde düzenlemeler yapılıp geri iade edileceği konusunda Burulaş açıklama yapmış. Bu sistem hataları düzeltilir ama ileride aynı sorunlar olursa nasıl bir süreç olur validatör veya sistemde bir değişiklik olur mu ?

Bugün Bursakart'ların bazılarında mükerrer basışlar olduğu konusunda duyumlar aldım ki haberlere de düşmüş. Sabah sistemlerinde düzenlemeler yapılıp geri iade edileceği konusunda Burulaş açıklama yapmış. Bu sistem hataları düzeltilir ama ileride aynı sorunlar olursa nasıl bir süreç olur validatör veya sistemde bir değişiklik olur mu ?
Olmalı zaten şu saçma sistemden çıkılıp bir şirketle 10 yıllık anlaşma yapılmalı herşey onlara ait olsun burulaşta denetçi neden herseyi kendi bünyelerinde yapmaya calisiyorlar anlamıyorum

Validatörlerde sorun var galiba dün ve bugün bazılarından ücreti fazla kesiyormuş bazılarnından az bazılarında hiç okutmama sorunu oluyormuş şoförlerden duyduğum kadarıyla. Burulaş'ın acilen ya validatörlere düzenleme getirmesi lazım ya da sistemi değiştirmesi gerekiyor Burulaş'a bu konuda baya şikayet gitmiş.

Validatörlerde sorun var galiba dün ve bugün bazılarından ücreti fazla kesiyormuş bazılarnından az bazılarında hiç okutmama sorunu oluyormuş şoförlerden duyduğum kadarıyla. Burulaş'ın acilen ya validatörlere düzenleme getirmesi lazım ya da sistemi değiştirmesi gerekiyor Burulaş'a bu konuda baya şikayet gitmiş.
Bence sorun yok gizli zam olduğu için öyle söylüyorlar. 😀

Bu hat sayısı olayı gerçekten berbat oldu.Tek bilet sistemi gelmeli acilen

Önceden özel ring - besleme - kısa - uzun diye dörde ayrılıyordu insanlar bunda dahi hat seçiciliği yapmak zorunda kalıyordu şimdi 4, 6 ve 7 numaralı tarifeler uygulanıyor çok kötü.

623409024_17912323683294236_4534501191545458801_n.webp

Bu arada B33G'deki Isuzu Novociti'nin fotoğrafını Instagram'da buldum paylaşmak istedim

Önceden özel ring - besleme - kısa - uzun diye dörde ayrılıyordu insanlar bunda dahi hat seçiciliği yapmak zorunda kalıyordu şimdi 4, 6 ve 7 numaralı tarifeler uygulanıyor çok kötü.

Ekli dosyayı görüntüle 32611

Bu arada B33G'deki Isuzu Novociti'nin fotoğrafını Instagram'da buldum paylaşmak istedim
İnegöl'de bir aralar tek olarak çalışan ara araç vardı kazadan sonra daha kendisini göremedik. Bence bunun yerine Novociti Life olabilir aslında.

Geri