Emirhan Sevdalı
WT Kullanıcı
Bu hafta sabit çalışıyor herhalde
Bu hafta sabit çalışıyor herhalde
Elektirik ekosistemi oluştururum şehir genelinde boş zamanlarda tüm halkta kullanabilir.Belediyeler bunu yapmaya mecbur yoksa zarar edip bilet fiyatlarına zam yapmaktan başka biseye yaramazlar.Zam yolcu sayısıni azaltır ve bireysel taşıt sayısını arttırır bursada ve diğer şehirlerde suan yaşanan bu ekonomik ulaşım şart onun tek çözümüde elektirik mobilitesi.Bilmiyorum ama Efe abinin hoşuna gideceği kesin.
Efe abiye Bursa Büyükşehir Belediyesi veya Burulaş'ta yetki versek filoyu komple elektrikli yapar değil içten yanmalı motorlu otobüs, motorlu tırpan bile bırakmaz![]()
Elektrikli otobüsü ben olsam ilk etapta Burulaş filosunun %30 u elektrikli yapardım sonra ÖHO hatlarında test edilmesi için gereken calışmaları başlatırdım sonrasında ÖHO Burulaş ortak filo yapardım Elektrikli belirli zamanlarda elektrikli belirli zamanlarda dizel dönüşümlü çalıştırır hattaki potansiyele uygun mu diye araştırırdım. Akabinde Jest calışanlar E-Jest veya E-Centro ile dönüstürür Jestleri mevcut olanları takviye araç olarak girerdim.Elektirik ekosistemi oluştururum şehir genelinde boş zamanlarda tüm halkta kullanabilir.Belediyeler bunu yapmaya mecbur yoksa zarar edip bilet fiyatlarına zam yapmaktan başka biseye yaramazlar.Zam yolcu sayısıni azaltır ve bireysel taşıt sayısını arttırır bursada ve diğer şehirlerde suan yaşanan bu ekonomik ulaşım şart onun tek çözümüde elektirik mobilitesi.
En güzel bursa yeşili yakışıyor ilk renkleri b80 lerin inşallah birgün o renge geri dönülür.
Güzelmiş böyle bir tasarım yapalım troleybüse çevirelim.Dün gece yatmadan önce foruma baktım ve rüyamda şöyle birşey gördüm.(Ne alaka bilmiyorum) Tam olarak bu şekildeydi ve hemen fotoğrafını çekeyimde foruma atayım diyordum. Arka kısmı da bozankaya Sileo modeline benziyordu.
Yakında biz D plakaya geri dönüş yaparızEkli dosyayı görüntüle 35403
Kırşehir'deki otobüslerin rengi çok güzelmiş Bursa da böyle olmalı.
Yalnız dikkatimi çekti çok fazla küçük şehir 12 metrelik otobüs alım yapıyor bizde buna karşılık Jest alınması garip kaçıyor.
Bu renk bizim rengimiz işte tüm otobüsler bu renk olmalı birsarayla beraber.Kırşehir'deki otobüslerin rengi çok güzelmiş Bursa da böyle olmalı.
Yalnız dikkatimi çekti çok fazla küçük şehir 12 metrelik otobüs alım yapıyor bizde buna karşılık Jest alınması garip kaçıyor.