Bursa Ulaşımı Genel Sohbet ve Fotoğraflar

Başkana el çektirildi maalesef o yüzden o projede rafa kalkar şimdilik 2 yıl sonra tekrar gündeme gelir.
Anladım sorun yok YHT kısa bir zamanda gelecek Bursa’ya.😊

Emek metrosunu da Bakanlık bitirmek üzere zaten. (şehir hastanesi kısmı biraz uzadı, o bölüm bir sonraki sene belki, ama YHT’ye kadar olan bölümde herhangi bir sorun yok)

Az kaldı..🙏

Burulaş'da Bursa haberlerinde vs. haberler görüyorum Fahrettin Beşli yerine Kürşat Çapar'ın geleceği vs. yazıyor. Sizce böyle bir değişim olması durumunda Bursa Ulaşımı'nda ne gibi avantaj veya dezavantajlar olur ? @Efe16 @Emirhan Sevdalı @mustafag
Bursa ulaşımını çorbaya çeviren bir adamı tekrar getirmekle ne kadar bu işi sallamadıklarını gösterirler bunun olmaması lazım.

Konuşuluyor ama kulislerde oda bir gerçek

Teknik olarak mümkünse Kürşat Çapar yerine Ulaştırma Bakanlığı 4. Bölge Müdürü Mustafa Küçükkaptan'ın Burulaş Genel Müdürü yapılması daha iyi olur diye düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla kendisi Çapar'dan çok daha yetkin birisi, geçtiğimiz yıldan beri mevcut görevinde, Bursa ulaşımına çok büyük katkısı olur.

Teknik olarak mümkünse Kürşat Çapar yerine Ulaştırma Bakanlığı 4. Bölge Müdürü Mustafa Küçükkaptan'ın Burulaş Genel Müdürü yapılması daha iyi olur diye düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla kendisi Çapar'dan çok daha yetkin birisi, geçtiğimiz yıldan beri mevcut görevinde, Bursa ulaşımına çok büyük katkısı olur.
Bakalım fahrettin beyle ilgili bir değişim olacak mı? 2 yıl için bu değişime gerek var mı? oturmuş düzeni bozmak ne kadar yararlı yada zararlı bunları düşünerek hareket etmek lazım kaybedilecek 1 gün bile yok çünkü bu şehirde artık.

Bakalım fahrettin beyle ilgili bir değişim olacak mı? 2 yıl için bu değişime gerek var mı? oturmuş düzeni bozmak ne kadar yararlı yada zararlı bunları düşünerek hareket etmek lazım kaybedilecek 1 gün bile yok çünkü bu şehirde artık.

Fahrettin bey bununla ilgili bir sinyal vermedi, olsaydı çoktan bir değişim olurdu diye düşünüyorum.

Sen genel seçimi baz alıyorsun neden bilmiyorum ama aslında 3 yıl var abi.

Badem bıyığı yoksa mümkün degil olması
iyice baktın mı fotograflarına tanırmısın şahsen

Siyasi anlamda aynı taraftalar Fahrettin Beşli'nin yerine getirilmeyecek birisi değil. Eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın sağ koluydu bi nevi kendisi.

Geri