deger16
WT Kullanıcı
- Puanlar
- 842
yeni belediye başkanı gemlik için çok büyük bir şans başkan garip şekilde her işe el atıyor izliyoruz keyifleFıstıklı'ya giderken görmüştüm. Gemlik'in çıkışı orası ayrı bir mahalle gibi oldu
yeni belediye başkanı gemlik için çok büyük bir şans başkan garip şekilde her işe el atıyor izliyoruz keyifleFıstıklı'ya giderken görmüştüm. Gemlik'in çıkışı orası ayrı bir mahalle gibi oldu
Bu şekilde halk yararına yapılan işleri çok seviyorum.Bizim balkan mahallesinde senelerce yol ve kaldırım işleri geciktirildi.Son 1 yıldır muazzam iş yapıldı kaldırımlar elektirik sitemleri ışıklandırmalar takıldı takılıyor.Büyükşehir belediyesi,nilüfer belediyesi ve uedaş ortaklaşa çalıştığı için işler daha hızlı gitti bu şekilde devamını diliyorum.yeni belediye başkanı gemlik için çok büyük bir şans başkan garip şekilde her işe el atıyor izliyoruz keyifle
Olay.com.tr
bursa.bel.tr
bursa.bel.tr
Büyük kapasiteli otobüsler hizmete giriyor
Terminal, Siteler ve Acemler Aktarma Merkezi gibi yolcu trafiğinin yoğun olduğu stratejik noktalarda sefer sayıları artırılıyor. Yolcu yoğunluğunun öngörüldüğü hatlarda, özellikle okulların yoğun olduğu bölgelerde büyük kapasiteli otobüsler devreye alınıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BURULAŞ yönetimi ve denetim ekipleri, sahada talepleri anlık olarak izliyor ve gerekli müdahaleleri hızla yapıyor.
Yüksek kapasiteli otobüs seçeneği az bence alım olursa tabiki olabilir belki körüklü siparişi geçilmiştir.S/2 gibi hatlara kış programında körüklü verilmesi gibi bir durum mu yoksa yük alacak yeni hatlar mı oluşturulacak onu merak ediyorum. Bir de yeni körüklü alımı olur mu acaba...
Okul saatlerinde verilen körüklü araçlardan bahsediyorlardırS/2 gibi hatlara kış programında körüklü verilmesi gibi bir durum mu yoksa yük alacak yeni hatlar mı oluşturulacak onu merak ediyorum. Bir de yeni körüklü alımı olur mu acaba...
Takviye körüklü araçların adını değiştirip yüksek kapasiteli araçlar demişler, laf cambazlığı yapıyorlar.S/2 gibi hatlara kış programında körüklü verilmesi gibi bir durum mu yoksa yük alacak yeni hatlar mı oluşturulacak onu merak ediyorum. Bir de yeni körüklü alımı olur mu acaba...