deger16
WT Kullanıcı
- Puanlar
- 848
bende yazdım teşekkürler efeBüyükşehir belediyesi ulaşımla ilgili anket başlatmış sizlerde katılın bursalı arkadaşlar ben gerekli herşeyi yazdım.
https://take.quiz-maker.com/QBO7KZX4Y
bende yazdım teşekkürler efeBüyükşehir belediyesi ulaşımla ilgili anket başlatmış sizlerde katılın bursalı arkadaşlar ben gerekli herşeyi yazdım.
https://take.quiz-maker.com/QBO7KZX4Y
Bu anketler direk mustafa başkana tek tek okunacaktır.Genel olarak değinilen sorunları çözmeye çalışacaklar.Birde adımıza fidan dikilecek bursaya bir yararımız olsun.bende yazdım teşekkürler efe
Senelerdir dillerde olan bir proje umarım en kısa sürede yapılır.“TÜNEL VEYA KÖPRÜYLE HÜRRİYET TARAFINA BAĞLAMAYI PLANLIYORUZ”
Tuna Caddesiyle ilgili yeni bir tasarım üzerinde çalışıldığını da vurgulayan Başkan Mustafa Bozbey, “Caddeyi direkt Hürriyet tarafına aktarmak istiyoruz. Alttan bir tünelle ya da üstten bir köprüyle Hürriyet tarafına bağlayıp Yakın Çevre Yolu’na ulaşılmasını hedefliyoruz. Vatandaşlarımız, Tuna Caddesi’ni kullanarak Ankara veya İzmir yoluna çıkmadan istediği yere gidebilecek. Planlamada son aşamaya gelindi. Değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Hem ekonomik hem de ulaşıma rahatlık verecek projeyi seçerek uygulayacağız” dedi.
Proje görseli var mıdır acaba?Senelerdir dillerde olan bir proje umarım en kısa sürede yapılır.
Proje görseli var mıdır acaba?
Toplu ulaşımla trafiğe çözüm önerisi
Levent Fidansoy… 2009 yerel seçimi sonrası Burulaş Genel Müdürü oldu, Bursa ulaşımı için özel çalışmalar yaptı.
Son dönem…
Farklı her bölgelerde ortaya çıkan trafik konusuna özel ilgisini biliyoruz. Acemler örneğiyle farklı hesaplama yaptı:
“Acemler’den günde 210 bin araç geçiyor. Bunun 180 bin civarı ortalama 1.5 yolculu özel araç. Yani ortalama 270 bin kişi özel araçla geçiyor. Bunun en az yarısı toplu ulaşıma kaydırılsa trafik sorunu kalmaz.”
Kaynak: Olay - Ahmet Emin Yılmaz
Şimdi bu köşe yazısında yazıyı yazdırana mı gülelim yoksa yazıyı yazıp yayınlayana mı?
Dediğin gibi zamanında hak etmediği bir koltukta oturdu, Allahtan devamı gelmedi, kurtuldukBazen Levent Fidansoy'un siyasetçi olmadığına, Burulaş genel müdürlüğüyle sınırlı kaldığına şükrediyorum. Siyasetçi olsaydı yanmıştık.![]()
Dediğin gibi zamanında hak etmediği bir koltukta oturdu, Allahtan devamı gelmedi, kurtulduk