deger16
WT Kullanıcı
- Puanlar
- 1,026
bende yazdım teşekkürler efeBüyükşehir belediyesi ulaşımla ilgili anket başlatmış sizlerde katılın bursalı arkadaşlar ben gerekli herşeyi yazdım.
https://take.quiz-maker.com/QBO7KZX4Y
bende yazdım teşekkürler efeBüyükşehir belediyesi ulaşımla ilgili anket başlatmış sizlerde katılın bursalı arkadaşlar ben gerekli herşeyi yazdım.
https://take.quiz-maker.com/QBO7KZX4Y
Bu anketler direk mustafa başkana tek tek okunacaktır.Genel olarak değinilen sorunları çözmeye çalışacaklar.Birde adımıza fidan dikilecek bursaya bir yararımız olsun.bende yazdım teşekkürler efe
Senelerdir dillerde olan bir proje umarım en kısa sürede yapılır.“TÜNEL VEYA KÖPRÜYLE HÜRRİYET TARAFINA BAĞLAMAYI PLANLIYORUZ”
Tuna Caddesiyle ilgili yeni bir tasarım üzerinde çalışıldığını da vurgulayan Başkan Mustafa Bozbey, “Caddeyi direkt Hürriyet tarafına aktarmak istiyoruz. Alttan bir tünelle ya da üstten bir köprüyle Hürriyet tarafına bağlayıp Yakın Çevre Yolu’na ulaşılmasını hedefliyoruz. Vatandaşlarımız, Tuna Caddesi’ni kullanarak Ankara veya İzmir yoluna çıkmadan istediği yere gidebilecek. Planlamada son aşamaya gelindi. Değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Hem ekonomik hem de ulaşıma rahatlık verecek projeyi seçerek uygulayacağız” dedi.
Proje görseli var mıdır acaba?Senelerdir dillerde olan bir proje umarım en kısa sürede yapılır.
Proje görseli var mıdır acaba?
Toplu ulaşımla trafiğe çözüm önerisi
Levent Fidansoy… 2009 yerel seçimi sonrası Burulaş Genel Müdürü oldu, Bursa ulaşımı için özel çalışmalar yaptı.
Son dönem…
Farklı her bölgelerde ortaya çıkan trafik konusuna özel ilgisini biliyoruz. Acemler örneğiyle farklı hesaplama yaptı:
“Acemler’den günde 210 bin araç geçiyor. Bunun 180 bin civarı ortalama 1.5 yolculu özel araç. Yani ortalama 270 bin kişi özel araçla geçiyor. Bunun en az yarısı toplu ulaşıma kaydırılsa trafik sorunu kalmaz.”
Kaynak: Olay - Ahmet Emin Yılmaz
Şimdi bu köşe yazısında yazıyı yazdırana mı gülelim yoksa yazıyı yazıp yayınlayana mı?
Dediğin gibi zamanında hak etmediği bir koltukta oturdu, Allahtan devamı gelmedi, kurtuldukBazen Levent Fidansoy'un siyasetçi olmadığına, Burulaş genel müdürlüğüyle sınırlı kaldığına şükrediyorum. Siyasetçi olsaydı yanmıştık.![]()
Dediğin gibi zamanında hak etmediği bir koltukta oturdu, Allahtan devamı gelmedi, kurtulduk
Uedaş yapıyor bursadaenerji hatlarının yeraltına alınma işini büyükşehir mi yapar yoksa devlet mi
Ben Mudanya ilçesindede bazı sokak ve caddelerdeki elektrik hatlarını yerin altına alıyorlar
Bursa’nın iki ilçesini birleştiren meşhur köprüsünde restorasyon başladı!
Bursa’nın tarihi eseri Setbaşı Köprüsü’nde restorasyon çalışmaları başladı. Yenileme çalışmaları yapılırken, köprüdeki trafik tek şeritten akıyor.
Bursa’nın Yıldırım ve Osmangazi ilçelerini birbirine bağlayan tarihi Setbaşı Köprüsü, başlatılan restorasyon çalışmaları kapsamında yenileniyor. Gökdere üzerindeki köprü, çalışmalar süresince trafiğe tek şerit olarak açık tutuluyor.
450 YILLIK KÖPRÜ YENİDEN HAYAT BULUYOR
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen çalışmalarla, köprünün hem taşıyıcı sisteminin güçlendirilmesi hem de estetik görünümünün korunarak yenilenmesi hedefleniyor.
Gökdere üzerinde yer alan ve biri büyük, diğeri küçük olmak üzere iki sivri kemeriyle dikkat çeken köprü, Bursa’nın en eski ulaşım noktalarından biri olarak kentin hafızasında önemli bir yer tutuyor. Kent içi ulaşımda özellikle Osmangazi ve Yıldırım ilçeleri arasındaki geçişte kilit öneme sahip köprü, bakım ve onarım çalışmalarıyla tarihî dokusuna zarar verilmeden yenileniyor.
ÇALIŞMALAR KARAYOLLARI DENETİMİNDE
Restorasyon süreci, Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülüyor. Çalışmalar tamamlandığında, köprünün hem dayanıklılığı artırılmış hem de orijinal mimarisi korunmuş olacak. Yetkililer, restorasyonun tamamlanmasının ardından Setbaşı Köprüsü’nün hem tarihî kimliğiyle hem de modern altyapısıyla Bursa’nın sembollerinden biri olmaya devam edeceğini belirtti.
Kaynak: Olay Gazetesi
Ekli dosyayı görüntüle 23684
Ekli dosyayı görüntüle 23685
Ekli dosyayı görüntüle 23686
Sosyal platformlarda baya tepki çekti ki bence tepki gösteren herkes haklı, yakında kaldırılır. Zaten malzemeyi geçtim rengi bile saçma. Bu renkte bir kaldırım yok neye göre yapmışlar ilginç
Videoda herkes kayganlıktan şikayet ediyor abi ne gereksiz işler yazık giden parayaSosyal platformlarda baya tepki çekti ki bence tepki gösteren herkes haklı, yakında kaldırılır. Zaten malzemeyi geçtim rengi bile saçma. Bu renkte bir kaldırım yok neye göre yapmışlar ilginç
İşin başında bulunan mühendis açık öğretimden herhaldeVideoda herkes kayganlıktan şikayet ediyor abi ne gereksiz işler yazık giden paraya
İşin başında bulunan mühendis açık öğretimden herhalde![]()