Burulaş'dan bir araç göremedim 15A da fakat Selamet Mahallesi'ne çalışan hatta Burulaş Jest çalıştırıyordu.
Soğanlı, Demirtaş, Alaşar dolmuşları gibi bir çok dolmuş hattı kartlı sistemde değil. fakat kartlı sistemde Soğanlı için mesela Kent Meydanı-Soğanlı-Botanik P.-Hayvanat B. arası bir Jest veya Atak ile çalışacak bir otobüs olabilir veya Demirtaş hatları kendi araçları ile aslında kartlı sistemde çalıştırabilir.
16A-16İ de 16İ olması lazım sarı-beyaz Doruklar vardı.
19E 2 araç ile nasıl çalışıyor yolcusu yok mu onu bilmiyorum ondan yorum yapamıyorum.
Burulaş'da Bursaray özelinde söyleyeyim Duewaglar gerçekten boşta yatıyor tabelası bile hiç değiştirilmemiş alındığı gibi duruyor içinde aracın sandalyeler vs. vardı. Tabelayı da buldum
@Bursarayci bu şekilde yazıyordu. Bu araçları bir an önce değerlendirmek lazım satıp vs. yoksa Kültürpark'daki Duewaglar gibi bekleyecek boşta.
Onun dışında bugün Osmangazi İstasyonunu T1'in olduğu yerde bakınca T2 ile birleşmesi için sol tarafa alınması lazım durakların veya ortaya ada peron tarzı birşey olması gerekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 48385