Bursarayci
WT Kullanıcı
Zaten abonbanın cazipliği gitii ama burada mesela ben Emekten Heykele giderken B10-BursaRay-35C üçlüsünü nasıl daha konforlu ve hızlı giderim?Bunların dışında abonman kartlar ve engelli ücretsiz kartlarda 90 dakika içerisinde herhangi 0 tarifeli hatta binişte (35B, 35C, 35S, 17C vs.) biniş sayısı düşmezse bu kart sahiplerinde de aktarmaya teşvik yapılabilir. Yoksa abonman kartlarda 0 tarifeli hatta binişteki düşen biniş sayısının aylık abonman ücreti doğrultusundaki parasal karşılığı, hattın tarifesinden de, ücretsiz aktarmalı binişten de pahalıya patlıyor; abonmanın cazipliği kalmıyor.
Ben 8l de kullanabilirim ama burada insanları metroya yönlendirmek zaten illaki uzun hat kullanan çıkıcaktır bunu engelleyemeyiz mesela 6FD ve 6F hatları dopdolu gidiyordu çünkü alternatifi olan metro çok uzağında kalıyor Üçevler'de
çünkü B10 Balat'ı tavaf edip öyle Emek İstasyonu'na gidiyor yani mesela B11 gibi hat olsa ve stratejik noktaları toplayıp hızlıca Korupark veya Emeğe bıraksın mesela
yada Emek istasyonundaki BOİ peronlarının üstü kapanabilir böylelikle aktarma kolaylaşabilir
Abi B39 sırf jest olduğu için gitmedim 30 nolu hattıda kaçırdım maalesef sonra eve bakıyorum 30 hattı geçmeden B41B geçti zaten o zaman eve değilde merkeze gidiyim dedim otobüs saatte bir geçiyorUlaşım deneyimini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim ama Çekirge'den merkeze (merkezden kastın Timurtaşpaşa, Heykel, Şehreküstü gibi noktalar ise) B39 hattını kullansaydın ya? O daha ucuz.
Aktarma sistemiyle ilgili bölgesel talepler ve hatlar özelinde bir şey demiyorum ama sistem açısından daha önce Terminal T2 aktarmalı ulaşımda yaşanan 38 kullanımına göre daha fazla ücret ödendiği durumunu söylemiştim.
Sonra B25 geçti doluydu binmedim sonra 96+95 falan yapayım dedim yağmur yağmaya başladı sonra metroya bindim en son
Son düzenleme: