Mudanya metrobüsünü inegöl kapmış
Şu metrobüsü kestel inegöl çalıştıramazlarmı acaba25-30 durak zaten Alanyurt bölgesinden 5-6 durak eklense kalanı hep İnegöl içi olacak onun da mesafeleri kısa hep
Ümitalan rampası-Akiniş (Gölbaşı rampalarında) zorlanmazsa neden olmasın ama İnegöl Turzim buna müsaade etmez.Şu metrobüsü kestel inegöl çalıştıramazlarmı acaba
mudanya rampansından eğimlimiki ve neden müsade etmez inegöl-kestel arası otobüs hatt var mıÜmitalan rampası-Akiniş (Gölbaşı rampalarında) zorlanmazsa neden olmasın ama İnegöl Turzim buna müsaade etmez.
o güzergahta İnegöl Turizm'in nakit sistemle işlettiği inegöl-kestel hattı ve kartlı sistemde 2 seferle işlettiği 601 hattı var. O yüzden pek sıcak bakmayacaklardır.mudanya rampansından eğimlimiki ve neden müsade etmez inegöl-kestel arası otobüs hatt var mı
Burulaş'ın "ayıp olmasın" diye günde 2 seferle işlettiği 601 hattı var.
doğrudur, mesajımı güncelledim..O da İnegöl Turizm'in araçlarıyla kiralık şekilde işletiliyor zaten
Gelibolu bulvarı irfaniye ve balkan tarafına görükleden ulaşım için çok önemli bir bulvar kısa sürede biter umarım.Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi’nde yeni imar yolları kapsamında önemli bir ulaşım aksı olarak hizmet verecek Gelibolu Caddesi’nde çalışmalara hız verdi.
Açılan yolun alt tarafı yani İzmir Yoluna cephe bölümleri ticari alan olarak geçti, onun için hızlı bir şekilde bu yolu açarlarGelibolu bulvarı irfaniye ve balkan tarafına görükleden ulaşım için çok önemli bir bulvar kısa sürede biter umarım.
İrfaniye kavşağınıda modernize etmeleri lazım bu yol bitince.Açılan yolun alt tarafı yani İzmir Yoluna cephe bölümleri ticari alan olarak geçti, onun için hızlı bir şekilde bu yolu açarlar
Sanmıyorum yapsınlarİrfaniye kavşağınıda modernize etmeleri lazım bu yol bitince.
4 lup eklenip yonca yapılmalı tabi karayolları artık ne zaman yürümez hale gelir trafik o zaman yapar.Sanmıyorum yapsınlar
29 yıl sonra4 lup eklenip yonca yapılmalı tabi karayolları artık ne zaman yürümez hale gelir trafik o zaman yapar.
2 yıla kaos orası dedi dersin29 yıl sonra![]()
Bana ne abi gidin Trabzon'a yerleşin2 yıla kaos orası dedi dersin![]()
Bursa bırakılırmı ya mücadele edeceğiz yaptıracağız gerekirse cumhurbaşkanına gidip söyleriz ne olacak reis bizi kabul eder.Bana ne abi gidin Trabzon'a yerleşin![]()
Trabzon'dan vekilde ihraç edebiliriz, malum bizimkiler pek işe yaramıyor gibiBursa bırakılırmı ya mücadele edeceğiz yaptıracağız gerekirse cumhurbaşkanına gidip söyleriz ne olacak reis bizi kabul eder.![]()
Aynen bir kaç kişi ihraç edelim onlar bir şekilde yaptırıyor vallaTrabzon'dan vekilde ihraç edebiliriz, malum bizimkiler pek işe yaramıyor gibi
İki kişi yeterAynen bir kaç kişi ihraç edelim onlar bir şekilde yaptırıyor valla