Bursa'da Elektrikli Otobüs İşletimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayaller => Metrobüs
Gerçekler (tahmini) => Mudanya durağını dönüşüme sokup 1M hattına 16 M xxxx plakalı Jest'ler yığmak
bence körüklü soksalar ben yine kabul ederim aslında karsan körüklü elektrikli çıkarsa mezilidie az olsa ahmet yesevii yede aktarma merkezi kurulsa ordada şarj istasyonu bulunsa başka bişey istemiyorum

olmadı maalesef akşam görüyorum insanlıktan çıkılmış gibi yolculuk ediliyor aslında şehir hastanesi etabı açılınca ahmet yeseviden başlatılsın. BBB ye yazıcağım bakalım park et devam et yaparlarmı kocaman

Şehir Hastanesi hattı yapıldıktan sonra Mudanya metrobüsü yapılacaksa (ki çok zor) Ahmet Yesevi yerine YHT Gar'dan kalkması daha doğru olur. Böylece YHT Gar'ı hem metro hem YHT hem otobüs hareket noktası hem de metrobüs kalkış durağı olarak bi nevi Fahrettin Altay gibi işletebiliriz.

Şehir Hastanesi hattı yapıldıktan sonra Mudanya metrobüsü yapılacaksa (ki çok zor) Ahmet Yesevi yerine YHT Gar'dan kalkması daha doğru olur. Böylece YHT Gar'ı hem metro hem YHT hem otobüs hareket noktası hem de metrobüs kalkış durağı olarak bi nevi Fahrettin Altay gibi işletebiliriz.
birde park et devam et yapılırsa tadundan yenmez. bir de bademli otobüsleri burdan kalksa mükemmeldir

birde park et devam et yapılırsa tadundan yenmez. bir de bademli otobüsleri burdan kalksa mükemmeldir

YHT Gar devreye girdiğinde Organize Sanayi ve Emek peronların kapatılıp yalnızca garda oluşturulacak Gar Hareket Noktası üzerinden otobüs hatlarının kaldırılması gerektiğini düşünüyorum.

Hatta YHT Gar'dan Bademli yakın mesafe olduğu için B36 hattı aktarmada ücretsiz tarifede dahi işletilebilir.

Bu değişiklik Geçit'e yarayacak, trafik epey azalacak.

YHT Gar devreye girdiğinde Organize Sanayi ve Emek peronların kapatılıp yalnızca garda oluşturulacak Gar Hareket Noktası üzerinden otobüs hatlarının kaldırılması gerektiğini düşünüyorum.

Hatta YHT Gar'dan Bademli yakın mesafe olduğu için B36 hattı aktarmada ücretsiz tarifede dahi işletilebilir.

Bu değişiklik Geçit'e yarayacak, trafik epey azalacak.
evet mudanya yolundaki trafik azalır birde neden mudanya, izmir ve ankara yolunda uzun hat olmaması ile ilgili sorunuzun cevabını diğer konuda verdim bakabilirsiniz

Geri