Gökhan Kaya
WT Kullanıcı
9M ile ilgili şöyle bir revizyon planım var;
Ekli dosyayı görüntüle 57831
Revizyon, Çatalfırın'dan itibaren mavi güzergahın iptal edilip yerine siyah güzergahın kullanılması yönünde. Heykel'e çıkmak yerine 25 gibi Kent Meydanı'na inip oradan ring atması hatta zaman kazandırabilir.
Heykele çıkmayan arabaya binmez insanlar9M ile ilgili şöyle bir revizyon planım var;
Ekli dosyayı görüntüle 57831
Revizyon, Çatalfırın'dan itibaren mavi güzergahın iptal edilip yerine siyah güzergahın kullanılması yönünde. Heykel'e çıkmak yerine 25 gibi Kent Meydanı'na inip oradan ring atması hatta zaman kazandırabilir.
Siyah ile çizdiğim güzergahın Kent Meydanı kısmını dediğin şekilde revize edebiliriz.Yanılmıyorsam siyah ile çizdiğin güzergahın Kent Meydanı kısmında U dönüşü yasağı var. O nasıl olacak? Kent Meydanı - Gençosman kavşağından U dönüşü yaptırıp Kent Meydanı üçlü otobüs duraklarına getirirsen olabilir bak.
Ataevler, İhsaniye ve Karaman bölgelerinin çoğunlukla kullandığı 9D ne güne duruyor?Heykele çıkmayan arabaya binmez insanlar
Heykele çıkmayan arabaya binmez insanlar
Ataevler, İhsaniye ve Karaman bölgelerinin çoğunlukla kullandığı 9D ne güne duruyor?
Yanlış bilmiyorsam 9PA, Işıktepe'den merkeze giden tek hat. O yüzden o hattı kapatıp 9M'yi dediğin şekilde yapmak pek sağlıklı olmayabilir bence.Bu arada 9M için ben şöyle bir öneride bulunayım. 9PA kapatılıp 9M'yi Fethiye - Işıktepe - Ataevler - ... şeklinde yapsak nasıl olur?
95A ile ilgili şöyle bir revizyon önerim var;
Ekli dosyayı görüntüle 57961
İlle Demirci'ye uzatılacaksa bu şekilde uzatılması daha sağlıklı bence. Öbür türlü hattın Terminal'den Demirci'ye varması 2-3 saati bulur ki hattın tarifesi zaten saatte bir.
onu önerecek arkadaş bir ara 93'ü kapattırıp 43H'a binilmesini öneriyordu, o yüzden dediğini önerirse hiç şaşırmam açıkçasıGörüyorum geliyor. 95A'yı kapattırıp B31 - Metro - T2 aktarması önerisi geliyor![]()
onu önerecek arkadaş bir ara 93'ü kapattırıp 43H'a binilmesini öneriyordu, o yüzden dediğini önerirse hiç şaşırmam açıkçası![]()
Kendisinden beklenir. Bir ara aktarmalı ulaşıma kafayı takmıştı.Hızını alamayıp 43H'ı kapattırıp 35R - Metro - T2 de önerir.
94 ile ilgili şöyle bir revizyon planım var;
Ekli dosyayı görüntüle 57989
Teleferik'ten sonra Kaplıkaya'ya kadar gitmesinin gereksiz olduğunu düşündüğümden böyle bir güzergah çizdim. İlla Kaplıkaya'dan hat geçecekse Teleferik'te vakit kaybetmeden Kaplıkaya'ya gidecek bir 94C hattı oluşturulabilir.
Bu yanıtından arabanın bile zor geçtiği yerden otobüs geçirmeye çalıştığımı anlıyorumBir de güzergaha dikkatli baktım. Teleferik'ten sonra Davutkadı'ya indirdiğin güzergaha hiç gidip bakmadın sanırım. Oradan araba zor geçiyor otobüs nasıl geçsin![]()
Bu yanıtından arabanın bile zor geçtiği yerden otobüs geçirmeye çalıştığımı anlıyorum
Daha iyi bir fikrin varsa o şekilde revize edelim o zaman.
94 ile 99 Kaplıkayada ortak güzergah kullanıyor
94 ikiye bölünürse şuan hafta içi 20 dk körüklü çalışan sistem saatte 1 e düşecektir bu kesin
Bu da hattın kullanilma sıklığını azaltır diye düşünüyorum oyüzden burda hattı ikiye bölmek yerine başka bi çözüm bulmalıyız fakat şuan aklıma gelmiyor
94 teleferiğe 50 dk civarı sürede geliyor bu bile gayet uzun Yeşilyaylaya 75-80 dkı buluyor maalesef
94 eğer teleferik -siteler gibi bir güzergah olursa S2 nin büyük alternatifi olur bunu da isteyeceklerini sanmıyorumMaalesef 38, 93 ve 17 türevliler dışında Terminal hatları çok kötü. Bilinçli bir şekilde verimsiz yapılmaya mı çalışılıyor anlamıyorum ki.