Burası bursa herşey olur burda en azın 1-2 geçiyorlar buda bişeydir.Mustafakemalpaşa ve Karacabey'deki sözleşmeli taşımacılara müdahale edemeyen Burulaş sırf ÖHO istedi diye minibüs duraklarının kartlı sisteme geçişini mi ağırdan alacak?
Burası bursa herşey olur burda en azın 1-2 geçiyorlar buda bişeydir.Mustafakemalpaşa ve Karacabey'deki sözleşmeli taşımacılara müdahale edemeyen Burulaş sırf ÖHO istedi diye minibüs duraklarının kartlı sisteme geçişini mi ağırdan alacak?
Aslında bu şekilde bir hat güzel iş yapabilir ama benim aklımda şu tarzda bir hat var;Tahtalı - Ürünlü - Uludağ Üniversitesi Metro vb. hat işletimi yapılabilir aslında.
Aslında bu şekilde bir hat güzel iş yapabilir ama benim aklımda şu tarzda bir hat var;
Ürünlü, Üniversite metro, Spor bilimleri fakültesi, Bahriye üçok caddesi, Üçoluk caddesi, Atatürk caddesi, Fevzi çakmak caddesi, Çağdaş caddesi ve Görükle minibüs durağının orada son durak yapacak ve dönerkende aynı güzergahı izleyecek bir hat..
B22 ve B22K gibi bölük bir sistemi hem bitirir, hemde Ürünlü-üniversite, Görükle-üniversite, Görükle-Ürünlü arası yolcuyu taşır.
Mevcut nakit güzergahı olan ve pik saatler harici çokta iyi bir performans göstermeyen Üniversite-Görükle minibüs hattını dönüştürmek için bunu düşündüm.Bölgede yaşayan sensin talebi en iyi sen bilirsin ben bir şey diyemem![]()