Bursaray Acemler Aktarma İstasyonu Projesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni istasyon, platform vs. yapmak yerine mevcut Acemler İstasyonu'nun kuzey platformuna Şehir Hastanesi - Acemler ve Görükle - Acemler yanaşsa, güney platformuna da Kestel - Acemler yanaşsa iyi olmaz mı? Bunun için bir tek Paşaçiftliği - Acemler arasına makas yapılması gerekecek. Bir de böyle olduğunda işletimde yer yer beklemeler olacak.
@Efe16 katılıyorum. Sefer süresinin kısalması hatların ayrılması ile daha kolay olacaktır. Ayrıca istasyonun şuanki hali ile bir set insanın aynı anda inip diğer tarafa geçmesini sağlayacak kapasitede değil. İstasyonun güney tarafını kazıp sadece bir ray ekleyerek sadece o bölümü mono peron haline getirebiliriz.

@Efe16 katılıyorum. Sefer süresinin kısalması hatların ayrılması ile daha kolay olacaktır. Ayrıca istasyonun şuanki hali ile bir set insanın aynı anda inip diğer tarafa geçmesini sağlayacak kapasitede değil. İstasyonun güney tarafını kazıp sadece bir ray ekleyerek sadece o bölümü mono peron haline getirebiliriz.
Acaba şunu yapabilirler mi inşaat teknigi el verirmi bilmiyorum.Güney tarafında şuan kalın bir perde duvar var ordan eski istasyonun peronundan 2 adet geçiş açıp yeni istasyonun peronlarını direk geçiş verebilirler mi acaba onada bakmak lazım o zaman bir mono peron direk eski perona bağlantılı yapılır 2.mono peronada merdivenle geçilir ayrıca birde kenar peronumuz olmuş olur gayet yeterli olur olmayacak iş değil bence

Geri