Depo sahası için acele edilecek bir durum yok başlangıçta BOZANKAYADAN 20 adet araç gelecek buda 5 set yapıyyo en kötü araçlar kuyruk hatlarına parklanma yaparÇalışma olsa biter de, keyfe keder çalışma olursa bitmez
Depo sahası için acele edilecek bir durum yok başlangıçta BOZANKAYADAN 20 adet araç gelecek buda 5 set yapıyyo en kötü araçlar kuyruk hatlarına parklanma yapar
Bozankaya AYGM ile imzaladığı araç temini ihalesinin 15. ayında ve 22. ayda ilk teslimatı gerçekleştirmesi lazım ya bu araçların tasarımı devlet sırrı ya da başka sebepeler var ki süreç hakkında hiç bir açıklama yapmıyorlar ayrıca konu ile ilgili maillere de cevap vermiyorlar. Ben o araçların 22. ayda teslim edileceğine inanmıyorum SG2 leri YHT/GAR Emek İstasyonu arasında mekik hat işletiminde göreceğiz bu aşikarKuyruk hatları mevcut sistem için dolu olsa dahi son seferlerin ardından kuyruk hattına çekilecek setlerin önüne (istasyon platform hizasına) birer set çekilir bu da Kestel, Geçit/Balat ve Üniversite olmak üzere 6 set kapasitesi yapar.
Sabahları da ilk seferlere platform hizasındaki setler çıkar bu sorun çözülür.
HT 65000 (CAF HT), HT 80000 (Siemens Velaro, Belki %75 yerlilik oranına sahip milli gururumuz HT 70001 (TÜRSAŞ HT) testlerini bitirip sertifikasyonu alıp BURSA HT hattında işletilecek fakat biz bu hatla BURSAYA gelen yolcuları SG2 lerle taşıamk zorunda kalacağız güler misin ağlar mısın ne diyeceğimi bilemiyorum yorum yok![]()
SG2 ler zaten az ondan Kestel-Arabayatağı arası yapılır ama araçlarda revizyon hatta iyileştirme şart yoksa ilk alındığı zamanlar gibi yolda kalabilir.2 numaralı Bursaray hattını Arabayatağı son durak yapıp daha az sayıda vagonla Arabayatağı - Kestel mekik hat işleterek YHT tarafı için vagon arttırırlar yine de SG2 vermezler.
SG2 ler zaten az ondan Kestel-Arabayatağı arası yapılır ama araçlarda revizyon hatta iyileştirme şart yoksa ilk alındığı zamanlar gibi yolda kalabilir.