24 yıl geçmiş diğer istasyonların yapılışından onların malzemeleri orda duruyor aynısından alın takın yahu bu kadar zor mu?Demek istediğim buydu abi kamu kaynaklarını israf etmek değilmidir bu?
24 yıl geçmiş diğer istasyonların yapılışından onların malzemeleri orda duruyor aynısından alın takın yahu bu kadar zor mu?Demek istediğim buydu abi kamu kaynaklarını israf etmek değilmidir bu?
Geçit-balat istasyonunda perondaki yer karolarını tekrar sökmüşler geçenlerde de çatıyı tekrar kaynaklamışlardı ben bu kadar kötü işçilik görmedim söküp söküp tekrar yapıyorlar yıllardır istasyon bitirilemedi gerçekten akıl almaz bir durum.
Fotoğraf çekmedim ordan geçen arkadaşlar çekebilir direk görünüyor zaten ayrıca öncesinde de ilk açıldığında yer karoları kırılmıştı onlarıda tekrar yapmışlardi şimdi yine yapılıyor garip bir durum var.Anladığım kadarıyla; Bir yerde bir eksik iş yapılmış..daha sonra düzeltilmeye çalışılmış fakat sanırım olmamış.
Bu kabul edilemez bir durum. Görüntü var mıdır? Var ise paylaşmanızı rica edeceğim.
Konu ile ilgili olarak yüklenici firmanın ihmali söz konusu ise gerekli idari yaptırımlar kuşkusuz yapılır.
Hızlıca bakanlığımıza iletelim. Yine aynı şekilde bu tür durumlarda muhakkak CİMER üzerinden paylaşın bizimle.
Daha hızlı aksiyon alabiliriz.
Evet aynen tuhaf bir durum var. Görüntüler kimde var ise paylaşsın bende Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımıza durumu incelemek üzere bildirelim.Fotoğraf çekmedim ordan geçen arkadaşlar çekebilir direk görünüyor zaten ayrıca öncesinde de ilk açıldığında yer karoları kırılmıştı onlarıda tekrar yapmışlardi şimdi yine yapılıyor garip bir durum var.
Müsait olursam atarım zaten birkaç ayda bir kırıp yine yapıyorlar ne yaptıkları belli değilEvet aynen tuhaf bir durum var. Görüntüler kimde var ise paylaşsın bende Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımıza durumu incelemek üzere bildirelim.
Yardımcı olabilirsem ne mutlu.![]()
Çalışmaları o yönde devam ediyor.Pazartesi yine vinçler,beton mikserlerleri sahadaydı.Kaba inşaat kısa süre sonra bitirilir istasyonda kuyruk hattı için kaba inşaat yıl sonuna kadar sürer ama orayla işimiz yok zaten şubatta açabilirlerse iyi olur.Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı,
Bursa GAR istasyonuna kadar bitirilmesi adına ana yüklenici firmaya gerekli ikazı yaptı. Keza Bursa GAR istasyonu bizim açımızdan kritik öneme sahip bir istasyon.
Firmadan alınan son bilgi ise;
Yıl sonuna kadar bitirebileceklerini ilettiler. Fakat test süreci de olacağı için minimum 1-2 aylık bir gecikme söz konusu olabileceğini de ayrıca belirttiler.
Bakanlığın da bizzat takibinde olacaktır.