S
subwayspotter
Geçit istasyonunda uzatmadaki tüm istasyonların isimleri yazılı olmakla birlikte, 2. istasyonun ismi Ahmet Yesevi, Bursa Gar ve Bursa Şehir Hastanesi olarak devam etmektedir.Bundan sonra ahmet yesevi diyelim o zaman![]()
Geçit istasyonunda uzatmadaki tüm istasyonların isimleri yazılı olmakla birlikte, 2. istasyonun ismi Ahmet Yesevi, Bursa Gar ve Bursa Şehir Hastanesi olarak devam etmektedir.Bundan sonra ahmet yesevi diyelim o zaman![]()
olay.com.tr
Şunuda belirtelim üniverste-görükle-kızılcıklı etabı ve emek-şehirhastanesi etabının büyükşehir belediyesiyle alakası yok artık bu hatları ne olursa olsun ulaştırma bakanlığı bitirmek zorunda yapılmadan her geçen zaman ulaştırma bakanlığı yüzünden olacak onuda belirteyim.Yanlışları olmasa cidden Recep altepe dönemini bile özledik. Bir şeyler yapılıyordu en azından. Tramvay yerine aç kapa olsaydı mesela ne güzel olurdu şu an. Zaten kaç kere ihale yaptılar aynı para oldu
olay.com.tr
olay.com.tr
Raylı sistem projelerini ağzına bile almamış. Bir sene olmuş vagon alımı için ortada net bir şey yok. Hâlâ kredi bulunacak. Belediyenin raylı sistem yapacağına dair umudum iyice azalmaya başladı. Belediye değil 55 km 5 km bile raylı sistem yapamaz anlaşıldı.Genel Sekreteri karşımızda bulmuşken, bir yılın sonunda henüz somut bir gelişme göremediğimiz ulaşım projelerini, özellikle de Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in seçim öncesi açıkladığı toplamda 55 kilometrelik raylı sistem vaadini hatırlattık.
Belediye farkındaysan 11 yıldır bursaray hattı yapamıyor belediyenin bu hatları yapma ihtimali yok şuan projeler hazırlanıp bakanlığa sunulacak bakanlık yatırıma alırsa ancak yapılabilir ülkenin içinde bulunduğu durumda istanbul harici metro inşaatına başlamak gerçekten çok güç.Raylı sistem projelerini ağzına bile almamış. Bir sene olmuş vagon alımı için ortada net bir şey yok. Hâlâ kredi bulunacak. Belediyenin raylı sistem yapacağına dair umudum iyice azalmaya başladı. Belediye değil 55 km 5 km bile raylı sistem yapamaz anlaşıldı.
O zaman niye 3 ay evvel belediye çalı-demirtaş raylı sistem hattı yapacağız diyor ben bunu anlamıyorum.Belediye farkındaysan 11 yıldır bursaray hattı yapamıyor belediyenin bu hatları yapma ihtimali yok şuan projeler hazırlanıp bakanlığa sunulacak bakanlık yatırıma alırsa ancak yapılabilir ülkenin içinde bulunduğu durumda istanbul harici metro inşaatına başlamak gerçekten çok güç.
Yetiştirmek için bir çabalarının olduğunu da düşünmüyorum. Koskoca devlet 6 kilometrelik bir metro hattını yıllardır bitiremiyor.Metro inşaatı yıl sonuna yetişecek gibi görünmüyor.
Bitiremiyor demeyelim bitirmek işlerine gelmiyor uzatmak az iş yapıp çok iş yaptık gibi gösteriyorlar her seferinde bursaya verilen değer maalesef bu ulaştırma bakanlığı her yere tüneller yeni yollar metrolar yaparken bursada bir görükle kavşağını senelerdir yapmıyor bursa üvey evlat onu anladık artık.Yetiştirmek için bir çabalarının olduğunu da düşünmüyorum. Koskoca devlet 6 kilometrelik bir metro hattını yıllardır bitiremiyor.
Çalışma demeyelim seçimi kazanmak için yapılan yatırım diyelimEn azından çalışma var, İzmir'de bakanlık çalışmanın ç'sini yapmıyor