Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kısa süreli ve Emek-Gar arasında çalışırlar. Sonrasında peyderpey yeni vagonlar devreye girer. O değilde yeni vagon ihalesinin üzerinden bir yıl geçti hala ön tasarım çalışması göremedik Bozankaya'dan
Kısa süreli ve Emek-Gar arasında çalışırlar. Sonrasında peyderpey yeni vagonlar devreye girer. O değilde yeni vagon ihalesinin üzerinden bir yıl geçti hala ön tasarım çalışması göremedik Bozankaya'dan
Greencity ve B80'i tek araç say Mustafa abi altyapı aynı ya
Bombardier'lerin entegrasyonu dahi Bursaray altyapısını çorbaya çevirdi Bozankaya ve CRRC'yi düşünemedim şimdi. Bunun sonunda sinyalizasyon altyapısında bir modifiye gerekecek mi acaba...
Burulaşın gidip foto çekmesi büyük olay olur ama onlardan önce bakanlık bir paylaşım yapmalı vagonları alalı 1 yıl oldu üretilmiştir 1 tane diye düşünüyorum.
Burulaşın gidip foto çekmesi büyük olay olur ama onlardan önce bakanlık bir paylaşım yapmalı vagonları alalı 1 yıl oldu üretilmiştir 1 tane diye düşünüyorum.
İBB bu videoyu 6 aralık 2025'te paylaştı M4 & M10 metro araçları. Bunun gibi bir tasarım olabilir mi?
Bu fotoğrafı da Linkedin'de biri paylaşmış 1 hafta önce. M4 & M10 metro araçlarından. Baktım belki Bursa araçları'nın fotoğrafı vardır diye ama gizli üretiyorlar heralde hiç paylaşım yok