27.03.2026 İhale tarihi takribi 20 gün içinde açıklanır ihaleyi kazanan bir itiraz bişey olmazsa.bu ne zaman sonuçlanacak bir tarihi var mı
27.03.2026 İhale tarihi takribi 20 gün içinde açıklanır ihaleyi kazanan bir itiraz bişey olmazsa.bu ne zaman sonuçlanacak bir tarihi var mı
Soru; Bozankaya ilk yapacağı bu araçta kendi altyapısını mı kullanacak yoksa başka birinin altyapısını mı kullanacak?iyide bozankaya alırsa para içerde kalır neden simens kazansın istiyorsun
E şimdi para dışarı gitti o zamanMalum metro aracı üretimini Siemens ile birlikte yaptı, hatta Siemens'in taşeronluğunu yaptı diyebiliriz
E şimdi para dışarı gitti o zaman![]()
Ben kaliteli vagona bakarım öyle yada böyle para dışarı gidiyor en azından uzun ömürlü olsun arıza yapmasın burulaşın en sevdiğiParanın tamamının dışarı gitmesi var bir kısmının gitmesi var abi
Ne kadar dışarı az para giderse o kadar kâr.
Ben kaliteli vagona bakarım öyle yada böyle para dışarı gidiyor en azından uzun ömürlü olsun arıza yapmasın burulaşın en sevdiği![]()
Bunu burulaş almıyorki büyükşehir alıyor tabi en uygun fiyatı veren kazanır orasıda ayrı konu yine bozankaya bence favoriBurulaş daha çok ucuzluğun peşinde abi o yüzden Siemens'i unut derim![]()
Bunu burulaş almıyorki büyükşehir alıyor tabi en uygun fiyatı veren kazanır orasıda ayrı konu yine bozankaya bence favori
İnşallah bozankaya güzel bir modelle bu işi başarır.Büyükşehir de olsa sonuçta Burulaş sorumluluk alanındaki bir iş için alım olduğundan illa ki Burulaş'tan bir direktif alınır. Bu süreçte de aynı Durmazlar alımlarında olduğu gibi ucuz vagonlar tercih edilir.
efe artık yoruldu ve pes etti illallah etti bizdenİnşallah bozankaya güzel bir modelle bu işi başarır.
Bozankayacılar siziefe artık yoruldu ve pes etti illallah etti bizden![]()
efe artık yoruldu ve pes etti illallah etti bizden![]()
Ne alaka siemens 20 tane vagon ihalesine parmağını şıklatarak girer dünya devi şirketAklın yolu bir. Siemens ilk Bursaray ihalesine konsorsiyum olarak girmişti. Şu an tek başına hayatta girmez.
Zaten %15 te indirim var toplam fiyatta elbet bozankaya şanslı olacak marka devamlılığı açısındanda önemli 20 adet alınan modele ek bi 20 adet daha gelirse filodaki model sayısıda 4 te kalacak başka model alınırsa 5 e çıkar.Büyükşehirin açtığı ihaleye Bozankaya girerse ki girer diye düşünüyorum ihaleyi kazanır diyorum. Bunu söylememin nedeni artık yabancı firmalardan araç alımı göremiyorum. Yerlilik kuralı nedeniyle artık yabancı firma göremeyiz.
İhale tarihi değişmişHAFİF RAYLI SİSTEM ARACI SATIN ALINACAKTIR
20 Adet Hafif Raylı Sistem Aracı Temini Ve İşletmeye Alınması İşi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
-İhale Kayıt Numarası (İKN) : 2026/325012
-Tarih ve Saati : 27.03.2026 - 10:00
Siemensçiyiz bizBir de Bozankaya olsun![]()
Ashajsha bozankayacılar damlar şimdi siemens alınırmı yeeaaSiemensçiyiz biz![]()
Geldi altyapısını siemensin yaptığı bozankayacı@deger16 gel beni yalnız bırakma![]()
geldimmmmmmm@deger16 gel beni yalnız bırakma![]()
Bizim vagonların görselleri hala ortada yokmüzige bak be Kral geliyor![]()
açın sesi ve gurur duyun