Burulaş Araç Filosu Dökümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Onu diyorum ya. İlçe belediyeler bünyesine şehir içi otobüs alıp ya diğer şehirlerdeki gibi ücretsiz ring tarzı hizmet vermeli ya da Burulaş ile anlaşıp kartlı sistemde bazı hatları işletmeliler.

İlçe belediyelerinin Burulaş hatlarını işletmesi bence şu anki koşullar için en güzel çözüm.
Hem olası bir sorunda ki Grev zamanı yaşandı ÖHO ve bazı alt yükeniciler falan çalışmıştı. İlçe belediyelerinin direkt araçları Burulaş hatlarına pararel olarak verilebilirdi mesela bu durumların öncesinde.38 hattında bu arada Tourismo görmek bir yandan tuhaf olmuştu o fotografı görünce Burulaş hatlarına bu tarz araçlar gelseydi nasıl olurdu diye hatta fotograf yapmayı düsünüyorum yapay zeka ile.

En azından 8-10-12 ve 18 metrelik araçlardan karma alım yapılması gerekiyor. Araçların doğru hatlara konumlandırılması zaten başlıca doğru bir hamle olur. Marka konusunda farketmeksizin araçların servis ve bakım konusunda sorun yaşatmamalı.

10 metre sınıfı da çok güzel. Her aracı her hatta çalıştırma arzusu olmayacak, belirli hatlara belirli araçları sabitleme sistemiyle çalışacak şekilde işletim yapacak olurlarsa 10 metrelerin 8 metreye veya 12 metreye göre çok daha efektif çalışabileceği hatlar var.

BMC Procity TR'nin 10 metrelik versiyonu çok iyi aslında alınabilir. Ya da Güleryüz Cobra, Karsan E Ata vs.

Dediğiniz uzunluklara ek olarak çift katlı alımı da yapılması lazım potansiyeli olan hatlar var, buralarda iyi iş yapar.

Belki çok sınırlı olacak ve tek tük hatta çalışacak şekilde Isuzu Novociti (7 metre, arkadan alçak taban) alınabilir. Aslında Ayazlar'ın 4A ve 4İ'deki 2018 model Sultan'ları iyiydi ve temizdi, yazık oldu.

@Efe16 sana attığım Bozankaya Lamis'in 10 metre ve 18 metre (körüklü) seçeneği var onlar da değerlendirilebilir.

10 metre sınıfı da çok güzel. Her aracı her hatta çalıştırma arzusu olmayacak, belirli hatlara belirli araçları sabitleme sistemiyle çalışacak şekilde işletim yapacak olurlarsa 10 metrelerin 8 metreye veya 12 metreye göre çok daha efektif çalışabileceği hatlar var.

BMC Procity TR'nin 10 metrelik versiyonu çok iyi aslında alınabilir. Ya da Güleryüz Cobra, Karsan E Ata vs.

Dediğiniz uzunluklara ek olarak çift katlı alımı da yapılması lazım potansiyeli olan hatlar var, buralarda iyi iş yapar.

Belki çok sınırlı olacak ve tek tük hatta çalışacak şekilde Isuzu Novociti (7 metre, arkadan alçak taban) alınabilir. Aslında Ayazlar'ın 4A ve 4İ'deki 2018 model Sultan'ları iyiydi ve temizdi, yazık oldu.

@Efe16 sana attığım Bozankaya Lamis'in 10 metre ve 18 metre (körüklü) seçeneği var onlar da değerlendirilebilir.
E Ata'nın İveco Crossway LE gibi bir modeli var onlardan alınıp belirli hatlara verilebilir.
Bozankaya Lamis İzmir'de Aliağa'da kullanılıyor 12 metrelik olan ve tasarımı falan da güzel.
Novociti Life olabilir aslında Isuzu konusunda ben olsam o aracı tercih ederdim veya Isuzu Citiport 12 mete tercih edilebilir.
Bmc Neocity 10M de tercih listemde yer alıyor özellikle İnegöl de mesela şoför olsaydım bunu tercih ederdim ki tam İnegöl şartlarına uygun Bursa şartlarına da uygun.

Geri