Chery araba fiyatları çok yükseldi bana göre byd daha önde toggunda fiyatı çok pahalı fiyatlar düşmediği sürede byde hepsinin önünne geçecek.Önce BYD ardından Chery, bakalım bizim TOGG ne yapacak
Bursaya gelsin en garanti yer bursaCherry Samsun'a fabrika kurmaktan vazgeçmiş başka bir yer istemiş diye söylentiler var. Bu konuda bilgisi olan var mı.
Cherry bir ara balıkesir'de fabrika kuracak deniyordu. Bence Cherry Türkiye'de fabrika kuracaksa bandırma taraflarına kurar diye tahmin ediyorum.Bursaya gelsin en garanti yer bursa![]()
Neden gelsin ya trafik artsın iyice belki bakanlık bursaya 40 km lik yeni otoyol projesi yaparBursa'ya falan gelmesin. Bandırma'da Marmara OSB (adını yanlış hatırlıyor da olabilirim) kuruluyordu orası için biçilmiş kaftan olur. Hem liman var, hem tren yolu var, hem de Bursa'ya yakın olurda yedek parça burada üretilirse fabrikaya yakın olur.
Bende öyle bişeyler sezinledim sıfırdan fabrika kurmayacağız var olan bir fabrika alacağız gibi konuşuyorlar.Kafamda saçma bir düşünce var acaba chevy'nin ileride TOGG'u alma ihtimali olabilir mi?