Gazoz iyidir bunlar zararlıYazın serin birsey içemek istiyom kola midemi ağrıyıyor bunda cok asit olmadı için midemi agrıtmıyor onun için arada bir içiyom bende![]()
Uludağın herşeyi güzel bu yaz bende içerim limonataBenim favorim Uludağ limonata
Cold brew içebilirsiniz. Asidi az ve kafede bulunanlarda hiç bir katkı maddesi yokYazın serin birsey içemek istiyom kola midemi ağrıyıyor bunda cok asit olmadı için midemi agrıtmıyor onun için arada bir içiyom bende![]()
Soğuk kahve degilmi oCold brew içebilirsiniz. Asidi az ve kafede bulunanlarda hiç bir katkı maddesi yok
Çilekli limonata çok güzel ilkkez içtim yazın iyi giderSoğuk kahve degilmi o
Çilekli limonata çok güzel ilkkez içtim yazın iyi gider
Soğuk kahve ben sevmiyorum kahve sıcak içilir onuda ben içemiyorum o yüzden soğuk limonata veya çilekli limonata iyidir.Onon'daki Kitkat Ice Mocha eminim daha güzeldir onu çok içmek istiyorum yolum Balıkesir'e düşerse @Berktuğ abimle içeriz.![]()
Soğuk kahve cırcır yapar benceBende soğuk kahve içemiyorum![]()
Abi öncelikle afiyet olsun. Benim şahsi önerim Redbull'un Zero adında yeni çıkardığı enerji içeceği yurtdışında içme imkanım olmuştu Türkiye'de yeni yeni görüyorum.Enerji içeçekleri hakkında cok dedikodu var şansen ben seviyorum cok sık içmiyorum haftada küçük kutu olanlardan bir yada iki tane içiyorum
İçtimiz Enerji içeceklerini ve hakkında düşünce ve fikirlerinizi burada paylaşa biliriz arkadaslar.
Buda şimdi benim içtim Enerji içecegi
Ekli dosyayı görüntüle 44142
Özellikle 13 yaş ve altındakiler çok kullanıyor o kötü maalesef.Afiyet olsun abi. Bir kere içtim hiç beğenmedim o yüzden hakkında çok diyecek lafım yok ama nedenini bir türlü anlamadığım şekilde çoluk çocuk bunları çok içiyor. İçerisinde kafein, taurin gibi uyarıcılar ve bol miktarda şeker var maalesef