Enerji İçecekleri

HasanTürk

WT Yönetici
Enerji içeçekleri hakkında cok dedikodu var şansen ben seviyorum cok sık içmiyorum haftada küçük kutu olanlardan bir yada iki tane içiyorum
İçtimiz Enerji içeceklerini ve hakkında düşünce ve fikirlerinizi burada paylaşa biliriz arkadaslar.
Buda şimdi benim içtim Enerji içecegi 😃

IMG_20260529_221821.webp

Enerji içeçekleri hakkında cok dedikodu var şansen ben seviyorum cok sık içmiyorum haftada küçük kutu olanlardan bir yada iki tane içiyorum
İçtimiz Enerji içeceklerini ve hakkında düşünce ve fikirlerinizi burada paylaşa biliriz arkadaslar.
Buda şimdi benim içtim Enerji içecegi 😃

Ekli dosyayı görüntüle 44142
Abi öncelikle afiyet olsun. Benim şahsi önerim Redbull'un Zero adında yeni çıkardığı enerji içeceği yurtdışında içme imkanım olmuştu Türkiye'de yeni yeni görüyorum.

Afiyet olsun abi. Bir kere içtim hiç beğenmedim o yüzden hakkında çok diyecek lafım yok ama nedenini bir türlü anlamadığım şekilde çoluk çocuk bunları çok içiyor. İçerisinde kafein, taurin gibi uyarıcılar ve bol miktarda şeker var maalesef
Özellikle 13 yaş ve altındakiler çok kullanıyor o kötü maalesef.

Soğuk çay Soğuk Kahveyi hiç içmem. Kolada asitlin oldu için mideme yaramıyor Enerji içeçeginide dedim gibi yazın serinlemek için içiyom küçük kutudan bir yada 2 tane haftada içiyom. Cok sık içmek zararlı en iyisi bana göre ayram hem zararsız hem faydalı 😃

Geri