Yurt dışı 2000 euro ya adamlar alıyor biz burda servet vermemiz lazım enflasyon ve verginin en acımasız hali ortada her geçen gün alım gücü dahada düşecekBir telefona bu kadar para vermeye gerek yok.
Samsungun yıllar evvel yaptığı teknolojiyi yapıp 300 bin para istemek diyecek bisey yok tabiki alanlara saygımız sonsuz ama ne olursa olsun bir telefon buApple ekosistemini maalesef sevmiyorum. Üstelik Apple'ın birçok donanımını da Apple kullanıcılarının küçümsediği Samsung üretiyor.
Bir telefona bu kadar para vermeye gerek yok.
Oluyor az bişey zamanla dahada belirgin olur.Katlanma izi belli oluyor mu acaba?
Oluyor az bişey zamanla dahada belirgin olur.
335 bin liraya şahin satıyorlarO telefona o para verildikten sonra ekrandaki katlanma izinden ziyade kart ekstresindeki iz daha belirgin olmaya başlar![]()
Gitsinler o zaman önlerini kestikleri Huawei'den ders alsınlarOluyor az bişey zamanla dahada belirgin olur.
Çoğu katlanabilirde var o abi zamanla oluyor veya çoğu marka onun önüne geçmek için farklı çözümler kullanıyorlar.Katlanma izi belli oluyor mu acaba?
Ülkede telefon satatü göstergesi olarak algılanıyor ama statü diye bişey yok onu insanlar kendilerini küçük gördükleri için yaratıyorlar senin aldığın telefonun başkasına ne yararı var sen kullanacaksın insanlar çıkarılan ürünleri özelliklerine göre değil karşısındakilere göstermek için alıyor kendine aldığın hiç bir ürünü başkasına söyleme sorarsa söylersinÇoğu katlanabilirde var o abi zamanla oluyor veya çoğu marka onun önüne geçmek için farklı çözümler kullanıyorlar.
Ek olarak cihazla alakalı şunu diyeyim Türkiye fiyatı baya pahalı onun yerine iyi kötü bir Karsan J10 alsak motoru biraz ölü olur.
statü diye bişey yok onu insanlar kendilerini küçük gördükleri için yaratıyorlar
Ben kimseye almasın demiyorum eğer özelliklerini kullanıyorsa ve parası varsa alsın ama birilerine gösteriş için yapacaksa almasın onun yerine işine görecek dolu cihaz varHer şeyin akım ya da moda olduğu ülkemizde mütevazilik moda olmalı artık. Hatta öyle alıştırılmalı ki moda olmaktan çıkıp normalleşmeli.
Şunlara bu fiyatı vereceğime Oppo find,Vivo V60,Oneplus son modelleri arasında bir seçim yaparım
Bu nedir ya İtalyanca mi ogreniyoruz Duo,ko,tre,qua