I Phone Duo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir telefona bu kadar para vermeye gerek yok.

2022 yıl başında 2850 TL'ye Samsung M22 almıştım adaşım. 4.5 yıl oldu tam hâlâ çatır çatır kullanıyorum. Samsung'un fiyat/performans bir cihazı.

Gittiği yere kadar da kullanacağım. Vergiler olsun olmasın, bir telefona bu kadar para vermeye gerek yok. Bugün o vergiler olmasa yine amiral gemisi telefonlar fiyat/performans telefonlardan pahalı olacak.

Katlanma izi belli oluyor mu acaba?
Çoğu katlanabilirde var o abi zamanla oluyor veya çoğu marka onun önüne geçmek için farklı çözümler kullanıyorlar.
Ek olarak cihazla alakalı şunu diyeyim Türkiye fiyatı baya pahalı onun yerine iyi kötü bir Karsan J10 alsak motoru biraz ölü olur 😂.

Çoğu katlanabilirde var o abi zamanla oluyor veya çoğu marka onun önüne geçmek için farklı çözümler kullanıyorlar.
Ek olarak cihazla alakalı şunu diyeyim Türkiye fiyatı baya pahalı onun yerine iyi kötü bir Karsan J10 alsak motoru biraz ölü olur 😂.
Ülkede telefon satatü göstergesi olarak algılanıyor ama statü diye bişey yok onu insanlar kendilerini küçük gördükleri için yaratıyorlar senin aldığın telefonun başkasına ne yararı var sen kullanacaksın insanlar çıkarılan ürünleri özelliklerine göre değil karşısındakilere göstermek için alıyor kendine aldığın hiç bir ürünü başkasına söyleme sorarsa söylersin

statü diye bişey yok onu insanlar kendilerini küçük gördükleri için yaratıyorlar

Abi seni tanıdığım günden bugüne ilk kez bu kadar fazla haklı buldum seni 😀

Her şeyin akım ya da moda olduğu ülkemizde mütevazilik moda olmalı artık. Hatta öyle alıştırılmalı ki moda olmaktan çıkıp normalleşmeli.

Her şeyin akım ya da moda olduğu ülkemizde mütevazilik moda olmalı artık. Hatta öyle alıştırılmalı ki moda olmaktan çıkıp normalleşmeli.
Ben kimseye almasın demiyorum eğer özelliklerini kullanıyorsa ve parası varsa alsın ama birilerine gösteriş için yapacaksa almasın onun yerine işine görecek dolu cihaz var

Şunlara bu fiyatı vereceğime Oppo find,Vivo V60,Oneplus son modelleri arasında bir seçim yaparım
Bu nedir ya İtalyanca mi ogreniyoruz Duo,ko,tre,qua

Konu telefon tercihiyse ben de Samsung'tan kolay kolay şaşmayı düşünmüyorum. Şu an kullandığım model fiyat/performans türünden ve çok memnunum.

Geri