sezgin_ist
WT Yönetici
İstanbul otobüsleri yeniliyor valla.Bu alıma dair gelişme ve yorumlarınızı bu konuda paylaşabilirsiniz.
ankara da tüm otobüsler hepten gazlı oldu
Doğalgazlı araçlar istanbula uygun değil. Bunu Kağıthane’de Bredalarla dolaşarak bizzat deneyimleyebilirsiniz. Dün bunla yokuştan kaydıkDoğalgazlı alması gerekirken neden bu dizel bu iett başkanına kimse bir akıl vermiyor mu ya
Ondan sonra neden akbile zam yapıldı,şaka gibi ankara da tüm otobüsler hepten gazlı oldu
Hocam doğalgazlı mercedes,otokar,akia markalarından doğalgazlı alınırsa hiç bir sorun yaşanmıyor bredalar baştan sorunlu ztnDoğalgazlı araçlar istanbula uygun değil. Bunu Kağıthane’de Bredalarla dolaşarak bizzat deneyimleyebilirsiniz. Dün bunla yokuştan kaydık
100 adet körüklü otobüs alımının ihalesi 9 Temmuz'a ertelenmiş.
Yeni ihale ne zaman olacak bakalım.Dün ihalenin iptal edildiği açıklanmış EKAP'ta.
Bmc procity 18 m yükleniyor100 Adet alınacak dizel yakıtlı 18 metre körüklü otobüslerin yeni ihale tarihi belli olmuş: 22 Eylül 2026 saat 10:00'da
Ekli dosyayı görüntüle 51376
Bmc procity 18 m yükleniyor
Olabilir tabi mercedes süpriz yapmasınOtokar da olabilir. Onlarda girer ihaleye.
Olabilir tabi mercedes süpriz yapmasın![]()
Yakışır istanbula bursada bi 50 tane alsaBirde o var. O zaten hep benim aklımda olabilir diye.
100 Adet alınacak dizel yakıtlı 18 metre körüklü otobüslerin yeni ihale tarihi belli olmuş: 22 Eylül 2026 saat 10:00'da
Ekli dosyayı görüntüle 51376
Kesinlikle segmentle ilgili yurt içi markalar model geliştirmeli.Bu arada @Efe16 geçen seninle 3 akslı 15 metrelik körüksüz otobüsler hakkında konuşmuştuk hatırlarsan. Bence İstanbul'da onlar da olmalı belirli hatlarda.
Kesinlikle segmentle ilgili yurt içi markalar model geliştirmeli.
Neden model yol açaba 3 aks olmasından dolayı vergisi mi pahalıKörüklü otobüsler kapasitesi yüksek olsa da yapısının esnek olmasından dolayı hız sınırı körüksüz otobüsler gibi 85 km değil çift katlı otobüsler gibi 70 km. Ayrıca DE sınıfı ehliyet, geri manevra zorluğu, körük kilitlenme riski gibi handikaplar da var. 15 metre üç akslı çok rahat olacak çoğu hatta.
Eğer bu ihaleyi Mercedes veya Mercedes alırsa benim için süpriz olur.
Neden model yol açaba 3 aks olmasından dolayı vergisi mi pahalı
Ya Mercedes ya Mercedes! diyorsun he?
Ben garip bir şekilde bu ihalede Man'ı görebileceğimizi düşünüyorum. İçime doğdu.
Gördüm ama yazmadımMan yazacağıma 2 defa Mercedes yazmışım![]()
Man yazacağıma 2 defa Mercedes yazmışım
Yoksa içime mi doğdu Mercedes mi alır acaba![]()
Isuzuda çok şanslı bak onu unuttuk iyi fiyat verirlerse onlarda alabilir.Man, Mercedes, Otokar, BMC, Isuzu diye biliyorum başka marka var mı aklıma gelmedi.
Hangi marka olursa olsun en azından alım yapılıyor olması bir şeydir.