İETT 100 Adet Körüklü Otobüs Alımı

Doğalgazlı alması gerekirken neden bu dizel bu iett başkanına kimse bir akıl vermiyor mu ya
Ondan sonra neden akbile zam yapıldı,şaka gibi ankara da tüm otobüsler hepten gazlı oldu

Doğalgazlı alması gerekirken neden bu dizel bu iett başkanına kimse bir akıl vermiyor mu ya
Ondan sonra neden akbile zam yapıldı,şaka gibi ankara da tüm otobüsler hepten gazlı oldu
Doğalgazlı araçlar istanbula uygun değil. Bunu Kağıthane’de Bredalarla dolaşarak bizzat deneyimleyebilirsiniz. Dün bunla yokuştan kaydık

Doğalgazlı araçlar istanbula uygun değil. Bunu Kağıthane’de Bredalarla dolaşarak bizzat deneyimleyebilirsiniz. Dün bunla yokuştan kaydık
Hocam doğalgazlı mercedes,otokar,akia markalarından doğalgazlı alınırsa hiç bir sorun yaşanmıyor bredalar baştan sorunlu ztn

100 Adet alınacak dizel yakıtlı 18 metre körüklü otobüslerin yeni ihale tarihi belli olmuş: 22 Eylül 2026 saat 10:00'da

Ekli dosyayı görüntüle 51376

Man Lion's City hayırlı olsun şimdiden. İETT ihale şartnamesini güzel hazırlarsa Man ihaleye girer, alır da. Yoksa teşekkür mektubu dahi bırakmaz.

Bu arada @Efe16 geçen seninle 3 akslı 15 metrelik körüksüz otobüsler hakkında konuşmuştuk hatırlarsan. Bence İstanbul'da onlar da olmalı belirli hatlarda.

Kesinlikle segmentle ilgili yurt içi markalar model geliştirmeli.

Körüklü otobüsler kapasitesi yüksek olsa da yapısının esnek olmasından dolayı hız sınırı körüksüz otobüsler gibi 85 km değil çift katlı otobüsler gibi 70 km. Ayrıca DE sınıfı ehliyet, geri manevra zorluğu, körük kilitlenme riski gibi handikaplar da var. 15 metre üç akslı çok rahat olacak çoğu hatta.

Körüklü otobüsler kapasitesi yüksek olsa da yapısının esnek olmasından dolayı hız sınırı körüksüz otobüsler gibi 85 km değil çift katlı otobüsler gibi 70 km. Ayrıca DE sınıfı ehliyet, geri manevra zorluğu, körük kilitlenme riski gibi handikaplar da var. 15 metre üç akslı çok rahat olacak çoğu hatta.
Neden model yol açaba 3 aks olmasından dolayı vergisi mi pahalı

Eğer bu ihaleyi Mercedes veya Mercedes alırsa benim için süpriz olur.

Ya Mercedes ya Mercedes! diyorsun he? :ROFLMAO:

Ben garip bir şekilde bu ihalede Man'ı görebileceğimizi düşünüyorum. İçime doğdu.

Neden model yol açaba 3 aks olmasından dolayı vergisi mi pahalı

Abi garip bir şekilde yurtdışında da çok yaygın değil bu araçlar. Solaris gibi birkaç markanın tek tük modeli var.

Geri