Karsan e-ATA LE

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun ancak bu modelin dizel ya da hibrit sürümü gelirse çok daha iyi olur. Alçak giriş otobüsler tam alçak tabanlı otobüslere göre daha sağlam oluyor. Bir de bu modelin alçak giriş yapılmasının sebebi ne acaba. E Ata'lar normalde hub motor kullanıyor bu modelde motor odası - tek motora geçildiyse bunun için mi yoksa teker çıkıntısını tolere etmek için mi...

Video açmamıştı bende, telefondan gördüm şimdi. Yalnız o koltuklar bizde gitmez, çabuk yıpranır

Bir de inadım inat yolcular açık üç bebek arabası sokmaya çalışır araca. Şoför uyaramıyor da millet laftan anlamıyor. Olmaz yani. Havuz bizim ulaşım kültürümüze göre fazla küçük. Burulaş'ın Iveco Crossway LE testinde bunu teyitledik

Uzun yol hatları için iyi koltukları olmadı plastik yaparlar her ihtimale göre otobüs almaya gerek yok.Birazda konforu düşünelim bursa halkına sadece bmcleri reva görmeyelim😄

Ya aslına bakarsan bu tip koltuklar Karsan Jest'lerde kullanılıyor bence otobüslerde kullanılması fena olmaz. Bu kasanın troleybüs versiyonu olsaydı nasıl olurdu diye düşünüyorum. Ayrıca sadece yolcu için değil şoför için de iyi olur bu tarz araçlar. BMC herkesi yoruyor malum.

Geri