Otomobil Haberleri ve Satış Rakamları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cİtroen yeni modeli Egea ve tesla modeli resmen yerin dibine soktu şu fiyatlarla,citroen bu dönem yeni elektriklisiyle togg ile birlikte iyi satış yapar diye düşünüyorum.Eger egea cross modeline bir ek bisey olursa insanların belki fikri değişir sedan modelin kronik sorunlarından millet bezmiş vaziyette
Egea'nın üretim ömrü doldu, bu saatten sonra geliştirme olmaz

Ben olsam yenileyip devam ederim.1.4 motora bi turbo tak 120 hp ye çıkar dışta farları yenile yeni 2 jant tamam ülke büyük boşluk yaşayacak egea gidince clio satışları 2 katına çıkar.
Artık o işler öyle olmuyor Tofaş için. Önceden olsa şimdiye kadar Fiat ile yeni modelde anlaşmış olurlardı. Artık Koç Grubu ya Tofaş'ı elden çıkartacak ya da riske girip başka bir girişimde olması lazım. Gönül ister ki Tofaş elektrikli Anadol çıkarsa

Artık o işler öyle olmuyor Tofaş için. Önceden olsa şimdiye kadar Fiat ile yeni modelde anlaşmış olurlardı. Artık Koç Grubu ya Tofaş'ı elden çıkartacak ya da riske girip başka bir girişimde olması lazım. Gönül ister ki Tofaş elektrikli Anadol çıkarsa
Elektirikli model çıkarmazlarsa zaten tutunamazlar uygun fiyatlı model şart ülke içi pazar için yıl sonuna doğru bir açıklama gelir heralde yeni modelle alakalı.

Tesla model Y zirveyi pek bırakmayacak gibi duruyor.

Son düzenleme:
Elektiriklide kia hiç fena gitmiyor ürün gamıda güzel fiyatları uygunken alınabilir düzeydi arabalar.

20250804_165023.webp

Geri