Sivas Belediyesi Çalışmaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kale'de tarih yeniden canlanıyor. 🏰

Başkanımız Dr. Adem Uzun, şehrimizin tarihi dokusunu yeniden gün yüzüne çıkaracak olan Kale Projesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Kale'de gözle görülür bir ilerleme olduğunu vurgulayan Başkanımız Uzun, "Bu alan şehrimizin yeni cazibe merkezi olacak ve çok sayıda turisti ağırlayacak. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

20250820_184836.webp

Eğitim Desteği Ödemeleri Başladı…📚

Şehrimizdeki ihtiyaç sahibi ailelerin üniversitede öğrenim gören çocuklarına yönelik başlattığımız eğitim yardımının ilk taksiti olan 3.000 TL, ailelerimizin banka hesaplarına yatırılmıştır.

Gençlerimizin eğitim yolculuklarında yanlarında olmaya devam ediyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Sivas Belediyesi - X

20251017_165839.webp

Birlik Caddesi'nde altyapıyı tamamen yeniledik. İçme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan sona değiştirdik. 💧🛠️

Asfalt ve kaldırım çalışmalarımızla caddemiz yepyeni haliyle hemşehrilerimizin hizmetinde...🛣️

Genel bütçeden altyapıya ayırdığımız payı da %16’ya çıkararak son 40 yılın rekorunu kırdık. 📊

Şehrimize değer katmaya devam edeceğiz. 👏🏻

Daha konforlu ve güvenli ulaşım için şehrimizin yollarını yenilemeye devam ediyoruz. 💪

Ekiplerimiz Tekke Caddesi’nde asfalt serim çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

20251018_125626.webp

Geri