deger16
WT Kullanıcı
- Puanlar
- 1,675
Almanyadakiler kuru milliyetçi çıktı diye haberler çıktıTogg almayada 53 adet satış adedine ulaşmış gerçekten çok kötü maalesef beklenen etki olmadı.
Almanyadakiler kuru milliyetçi çıktı diye haberler çıktıTogg almayada 53 adet satış adedine ulaşmış gerçekten çok kötü maalesef beklenen etki olmadı.
gerçek avrupalı hiç sanmam alacak olsunZaten gurbetçilere göre hareket edilecekse hiç edilmesin. Önemli olan gerçek Avrupalı müşteri yakalamak olmalı. Bu da bir anda olmayacak, biraz zaman gerekli.
Asıl yurt içinde ki insanlara birşey yapılması lazım ki ülkemizde piyasa lideri olsun
Zaten gurbetçilere göre hareket edilecekse hiç edilmesin. Önemli olan gerçek Avrupalı müşteri yakalamak olmalı. Bu da bir anda olmayacak, biraz zaman gerekli.
Asıl yurt içinde ki insanlara birşey yapılması lazım ki ülkemizde piyasa lideri olsun
Ekranın maliyeti nedir bu arabaların bu ülkede 1 milyon civarında satılması lazım vergi vergi vergi diye diye ülke içinde yerli şirketlerin ürettiği bir yerli araba 3 milyon tl ye satılıyor bunun ne açıklanacak bir durumu var nede alınacak bir durumu var ülke dışında 45 bin euro etiketiyle kimsenin almayacağıda belliydi zaten diyecek söz yok fabrika büyük zarar ediyor onu söyliyim bu şekilde devam ederlerde zarar etmeyede devam edecekler.Burada TOGG'un bir stratejisini eleştirebilirim. Çıkarılan aracın büyük ekranlar vb. teknolojik zenginlik içerisinde değil de daha basit, bütçesi daha düşük olan hususi kullanıcıların rahatça karşılayabileceği ya da basit araç tercih edilen taksi, araç kiralama, şirket aracı vb. amaçlara hizmet edecek şekilde üretilip sunulması daha iyi olurdu.
Ekranın belki bir maliyeti yok ama o boydan boya giden ekranları senkronize bir şekilde ve yine ayrı ayrı çalıştırmak iyi bir yazılım istiyor. Bu yazılım yapıldı ama hatasızda gitmiyor. Bugün baktığımızda benzer sorun Mercedes'te de var meselaEkranın maliyeti nedir
Ne olursa olsun bu paralara yerli araba satmak bana çok garip geliyor gerçeten neyse togg un serüveninin çok uzun süreli olacağını düşünmüyorum bu paralara bu arabaları satmak çok zor avrupa genelinde.Ekranın belki bir maliyeti yok ama o boydan boya giden ekranları senkronize bir şekilde ve yine ayrı ayrı çalıştırmak iyi bir yazılım istiyor. Bu yazılım yapıldı ama hatasızda gitmiyor. Bugün baktığımızda benzer sorun Mercedes'te de var mesela
Üretim maliyetlerinin de yüksek olduğu bir dönemden geçiyoruz. Biraz daha sabredip ekonomide taşlar tekrar yerine oturursa üretim maliyetleri de düşer ve o zaman daha rekabetçi olabilir duruma gelirsin. Ancak bu sektörde Çin faktörü unutulmamalı, adamlar bu piyasanın lideri. Hükümet olarak kim olursa olsun, kim gelirse gelsin Togg desteklenmeli. Ne olursa olsun bu trene binmişken ara istasyonda inilmemeli. Tabi şirketin yanlışları varsa da ciddi bir şekilde yine hükümetçe uyarılmalıdır.Ne olursa olsun bu paralara yerli araba satmak bana çok garip geliyor gerçeten neyse togg un serüveninin çok uzun süreli olacağını düşünmüyorum bu paralara bu arabaları satmak çok zor avrupa genelinde.
Şirketin tek hatası halka uyumlu uygun fiyatlı model çıkarmaması bunu yaparsa bi ihtimal ayakta dururlar gösterişi artık bir kenara koymak lazım.Tabi şirketin yanlışları varsa da ciddi bir şekilde yine hükümetçe uyarılmalıdır.
Tabi şirketin yanlışları varsa da ciddi bir şekilde yine hükümetçe uyarılmalıdır.
Aslında SUV tercihi hem Avrupa'da hem de ülkemizde son dönemde çok tercih edilen bir klasman, onun için SUV çıkmasını çok eleştiremem ama mesela neden bir B segmentinde bir SUV ve yine ailece kullanılabilecek ve de ticari hayatta da kullanılabilecek bir MPV hala çıkmadı soru işareti. Yine ayrıca bence T10X modelinde Halk arasında boş paket diye adlandırılacak bir paketin olması da güzel olurdu.çıkarılan model, belirlenen strateji ve hedeflenen müşteri kitlesi yönünde hatalar var.