Togg t10f çıkacak aylık satış rakamları mart ayında 8-10 binleri bulacaktır.Fabrikanın asıl kapasitesine geçmesi için t10f modeli kilit rol oynuyor.2025 yılında çok büyük rakamlar bekliyorum.
Şuankiler t10x ler t10f daha test aşamasında onlar nisan ayında yolda olacak.TOGG Trafik de Sürekli karşıma cıkıyor bu modeli degilde başka model olanlar galiba
Benim gördüklerim ilk cıkan modeller olması lazımŞuankiler t10x ler t10f daha test aşamasında onlar nisan ayında yolda olacak.
İş bataryaya gelene kadar başka parçalarda yurt dışından geliyordu. Asıl soru bu yüzdelik nasıl hesaplandı? Mesela bataryaların çalıştırdığı motor da Bosch idi.''Daha önce %51 olarak duyurulan Togg’un yerli üretim oranı, güncellenerek %72,18 seviyesine ulaştı''.
TOGG nasıl %72 yerli oluyor?. Batarya fabrikası Gemlikte açıldı mı?.
Bu uzun süredir beklenen paket bunuda parayla satıyorlar ne güzel memleket herşeyin paraya endekslenmesi artık canımı sıkıyor bir firmada çıkıp bu kadar para veriyorsunuz alırken buda bizden olsun demiyor gerçekten düşündürücü.Var olan sistem para ile mi satılıyor?