Türk Telekom

Bugün bende öğlen Türk Telekom ev internetini yeni taşıdığımız yere nakil için telefondan başvurdum yarın randevu vermelerine rağmen az önce gelip kurulumu yaptılar. Hatta yeni cihaz bağladılar eskisini müdürlüğe teslim edecem.

Bu kadar kısa süre içinde kolay olacağını düşünmüyordum.

Bugün bende öğlen Türk Telekom ev internetini yeni taşıdığımız yere nakil için telefondan başvurdum yarın randevu vermelerine rağmen az önce gelip kurulumu yaptılar. Hatta yeni cihaz bağladılar eskisini müdürlüğe teslim edecem.

Cidden inanılmaz bir hız ve hiç umulmayacak bir hizmet. Ücretsiz mi verdiler modemi

Cidden inanılmaz bir hız ve hiç umulmayacak bir hizmet. Ücretsiz mi verdiler modemi

Ücretsiz verdiler. Ben hızlarına şaşırdım. Daire kapına kadar kablo gelmiş alınmamış daireye daha önce hemen daire içine alıp kabloyu montaj yaptılar. Hatta teknisyen kendi numarasını verdi 10 gün içinde bir problem yaşarsınız direkt beni arayın dedi. Çağrı merkezine kayıt altına oluşturmayın dedi.

Wifi 6 mı wifi 5 mi o önemli

Başvuru sırasında ve gelen ekibe de sordum ücretsiz oldu bütün işlemler fiber internet kapsamında prime müşteri kapsamında olduğum için.
O zamam olabilir ben çok kızarak çıktım ttnetten zamanında uçurum fiyat farkıyla türkcele geçtim aslında halada o fark devam ediyor bakıyorum türktelekom internette hala pahalı ama telefonda ucuz kaldı son fiyatlandırmalara göre

Geri