Paket ve fiyat güzel. İşyerinde wifi yok mu bu kadar çok internet alıyorsun?3000dk+40gb+250sms 620 tl Türkcell daha az gb lıya 2 kat para istedi.Yarın sim kart geliyor.
Paket ve fiyat güzel. İşyerinde wifi yok mu bu kadar çok internet alıyorsun?3000dk+40gb+250sms 620 tl Türkcell daha az gb lıya 2 kat para istedi.Yarın sim kart geliyor.
Yetmiyor bana siteye çok baktığım icin aylık 30 gb gidiyor özellikle fotoğraf yükleme işindenPaket ve fiyat güzel. İşyerinde wifi yok mu bu kadar çok internet alıyorsun?
Patron olunca böyle oluyor demekYetmiyor bana siteye çok baktığım icin aylık 30 gb gidiyor özellikle fotoğraf yükleme işinden
620 liraya iyiymiş. Bizde mi türk telekoma geçsek acaba3000dk+40gb+250sms 620 tl Türkcell daha az gb lıya 2 kat para istedi.Yarın sim kart geliyor.
Bölgende çekme problemi yoksa düşün bence620 liraya iyiymiş. Bizde mi türk telekoma geçsek acaba![]()
Yok abi. Ama turkcell'de kontratım bitince 1 senelik yenilemiştim.Bölgende çekme problemi yoksa düşün bence
O zaman el mahkumYok abi. Ama turkcell'de kontratım bitince 1 senelik yenilemiştim.
Cidden inanılmaz bir hız ve hiç umulmayacak bir hizmet. Ücretsiz mi verdiler modemiBugün bende öğlen Türk Telekom ev internetini yeni taşıdığımız yere nakil için telefondan başvurdum yarın randevu vermelerine rağmen az önce gelip kurulumu yaptılar. Hatta yeni cihaz bağladılar eskisini müdürlüğe teslim edecem.
Bu kadar kısa süre içinde kolay olacağını düşünmüyordum.
Cidden inanılmaz bir hız ve hiç umulmayacak bir hizmet. Ücretsiz mi verdiler modemi
Geç bence ne olacak en fazla az çeker620 liraya iyiymiş. Bizde mi türk telekoma geçsek acaba![]()
Wifi 6 mı wifi 5 mi o önemliBugün bende öğlen Türk Telekom ev internetini yeni taşıdığımız yere nakil için telefondan başvurdum yarın randevu vermelerine rağmen az önce gelip kurulumu yaptılar. Hatta yeni cihaz bağladılar eskisini müdürlüğe teslim edecem.
Bu kadar kısa süre içinde kolay olacağını düşünmüyordum.
Wifi 6 mı wifi 5 mi o önemli
Wifi 6 mı wifi 5 mi o önemli
Güzel ben türkcelde ücretli değistirmiştim aylık 50 tl yansıtmışlardı geçen yılWifi 6
Güzel ben türkcelde ücretli değistirmiştim aylık 50 tl yansıtmışlardı geçen yıl
TurkcellGüzel ben türkcelde ücretli değistirmiştim aylık 50 tl yansıtmışlardı geçen yıl
O zamam olabilir ben çok kızarak çıktım ttnetten zamanında uçurum fiyat farkıyla türkcele geçtim aslında halada o fark devam ediyor bakıyorum türktelekom internette hala pahalı ama telefonda ucuz kaldı son fiyatlandırmalara göreBaşvuru sırasında ve gelen ekibe de sordum ücretsiz oldu bütün işlemler fiber internet kapsamında prime müşteri kapsamında olduğum için.
O zamam olabilir ben çok kızarak çıktım ttnetten zamanında uçurum fiyat farkıyla türkcele geçtim aslında halada o fark devam ediyor bakıyorum türktelekom internette hala pahalı ama telefonda ucuz kaldı son fiyatlandırmalara göre
Kontrat yeni mi?100 megabit şuan hızım 710 TL aylık fatura ödüyorum.
Ben 200 mbs 750 tl ama üst paket tv plusta içinde.100 megabit şuan hızım 710 TL aylık fatura ödüyorum.
Kontrat yeni mi?