Yazarkasa

Bu firma aynı hızı Troy'da vaat edebiliyor mu? Eşimin dükkanında İngenico ve Paygo iki ayrı makine var ikisinde de Troy çekimleri yavaş.

Yavaşlığın sebebi Troy sistemindense değil Android Yazarkasa, kuantum bilgisayarı olsa faydasız.

Ama yeni model yazarkasalar raporlama konusunda iyi diye biliyorum. Vera Delta çarşaf çarşaf fiş çıkarıyordu 😂

Polonyalı bir yazarkasa markası olan Elzab'ın K1 isimli cihazı.

İlgimi çeken kısmı diğer yazarkasalar gibi fişi rulo şeklinde değil, Z şeklinde katlı bir halde cihaza takılıyor. Bu özellik iyi olmuş ama standart dışı olduğu için bu cihaza sahip olanlar kağıt temininde zorlanabilir. Bir de fiş yazdırma hızı yavaş olmasa mükemmel cihaz.

Polonyalı bir yazarkasa markası olan Elzab'ın K1 isimli cihazı.

İlgimi çeken kısmı diğer yazarkasalar gibi fişi rulo şeklinde değil, Z şeklinde katlı bir halde cihaza takılıyor. Bu özellik iyi olmuş ama standart dışı olduğu için bu cihaza sahip olanlar kağıt temininde zorlanabilir. Bir de fiş yazdırma hızı yavaş olmasa mükemmel cihaz.
Böyle bir ürün ülkemize gelse esnafın elinde bir yılda paralanır bu

Böyle bir ürün ülkemize gelse esnafın elinde bir yılda paralanır bu

Esnaf bir ara kartlı ödemelerdeki 2. nüshayı (işyeri nüshası) isteğe bağlı çıkartmama özelliğine sahip olduğu için İnpos M530'a yönelmişti onu biliyorum bak 😂

Ingenico'ların da kırık yazıcı kapaklarını az görmedim değil, esnafa tank gibi bir cihaz lazım paralayamasınlar. Şaka bir yana Vera Delta'lar kalitesizdi ama yazarkasanın Tofaş'ıydı iyi dayandı esnafa. Şimdi kendileri Bursa'da Bursakart bayilerinde dolum cihazı olarak hizmet veriyor.

Esnaf bir ara kartlı ödemelerdeki 2. nüshayı (işyeri nüshası) isteğe bağlı çıkartmama özelliğine sahip olduğu için İnpos M530'a yönelmişti onu biliyorum bak 😂

Ingenico'ların da kırık yazıcı kapaklarını az görmedim değil, esnafa tank gibi bir cihaz lazım paralayamasınlar. Şaka bir yana Vera Delta'lar kalitesizdi ama yazarkasanın Tofaş'ıydı iyi dayandı esnafa. Şimdi kendileri Bursa'da Bursakart bayilerinde dolum cihazı olarak hizmet veriyor.
Herkes dijital slip olayını çözse zaten otomatikman ikinci nüsha olayı kalkıyor.

Vera Delta'nın ilk çıkardığı yazarkasa kasa olarak sağlamdı ama program olarak sıkıntılı idi. Bir de ilk çıktığında esnaf bunu zorunluluktan aldı, yoksa çokta alınacak bir yazarkasa değil. Bu arada bu yazarkasa sayesinde kimin cepleri doldu onu bilemiyorum (yazamadan edemedim yine :LOL: )

Bu arada bu yazarkasa sayesinde kimin cepleri doldu onu bilemiyorum (yazamadan edemedim yine :LOL: )

Onu ben gayet iyi biliyorum abi rahat ol. BMC dersem bildiğimi anlarsın ama 😂

Dijital slipte bu arada ilk fişin alt kısmı çıkmayacak sanıyordum. Kartlarımda dijital slip aktif ama yazarkasa poslardan ödeme yapınca mali belge + pos slibi şeklindeki ilk fişi görünce dijital slip işini beceremediler herhalde demiştim.

Onu ben gayet iyi biliyorum abi rahat ol. BMC dersem bildiğimi anlarsın ama 😂

Dijital slipte bu arada ilk fişin alt kısmı çıkmayacak sanıyordum. Kartlarımda dijital slip aktif ama yazarkasa poslardan ödeme yapınca mali belge + pos slibi şeklindeki ilk fişi görünce dijital slip işini beceremediler herhalde demiştim.
Bazı yazarkasalarda fişin altında dijital slip yazıyor, bazılarında olduğu gibi çıkartıyor. Ama tüm yazarkasaların ortak özelliği ikinci nüshayı çıkartmıyor.

Geri