2026 Dünya Kupası ⚽

2026 FIFA Dünya Kupası’nda heyecan tüm hızıyla devam ederken, ilk hafta maçları da sürüyor. Turnuvanın beşinci gününe girilirken bu akşam ve gece boyunca oynanacak maçlar merak ediliyor.

Bu akşam perdeyi TSİ 19.00’da İspanya-Yeşil Burun Adaları maçı açacak. Müsabaka, Atlanta’daki Mercedes-Benz Stadyumu’nda oynanacak.

Ardından TSİ 22.00’de Belçika-Mısır karşılaşması takip edecek. Mücadele, Seattle’daki Lumen Field’da oynanacak.

16 Haziran Salı gününe girildiğinde ise Suudi Arabistan ile Uruguay karşı karşıya gelecek. TSİ 01.00’deki müsabaka, Miami Gardens’taki Hard Rock Stadyumu’nda oynanacak.

TSİ sabaha karşı 04.00 ise İran ile Yeni Zelanda arasındaki mücadeleye sahne olacak. Karşılaşma Inglewood’daki SoFi Stadyumu’nda oynanacak.

Bizi es geçiyorum, malum biz futbol ülkesi falan değiliz. Diğer Avrupa ülkelerinin liglerinde çok yabancı ve devşirme oyuncu yetişiyor ve oynuyor. Biraz da bunun sorununu yaşıyorlar bana göre
İngiltereyi merak ediyorum en güçlü takım olarak onlar görünüyor tabi kağıt üstünde

Geri