5G - 5. Nesil Mobil Telekomünikasyon Hizmeti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vodafone kullanıyorum, 5G geçtikten sonra internet hızım düştü. Vodafone Yanımda uygulaması ile iletişime geçtim, herhangi sorun dediler. Böyle durum yaşayan var mı?
Vodafoneda genel anlamda bir sıkıntı var operatörler arasında şuan en kötü operatör diyebilirim yol yakınken türkcell yada türk telekoma geçmenizi öneririm.

Deprem zamanı hepsi kötü o zaman telefondan internete girmeyelim mi 😄

Sıralama olarak Türkcell ve Türk telekom vodafone internetine göre daha iyi durumda şuan.

6 yıl Vodafone kullandıktan sonra Turkcell'e geçen biri olarak şöyle anlatayım.

Hız konusunda Turkcell'den çok daha düşük (4G) ayrıca kullandığı frekanslar konusunda da bir sıkıntı var, çoğu bölgede 3G (H/H+) erişimi yok. 4G kapatınca direkt 2G (EDGE) atıyor.

Turkcell'e geçince rahatladım.

Türk Telekom sırf bedava internet verdi diye şuan 5G aktif kullanıyorum, hızlar gayet yeterli. Bir tek Bursaspor'un maç günü stadyum içinde sıkıntı çektim onun haricinde güzel

Türk Telekom sırf bedava internet verdi diye şuan 5G aktif kullanıyorum, hızlar gayet yeterli. Bir tek Bursaspor'un maç günü stadyum içinde sıkıntı çektim onun haricinde güzel

Vodafone'un da tarifeden bağımsız bazı kampanyaları (ücretsiz market vs. kuponları, indirimler gibi) çok cezbediciydi. 6 yıl boyunca bunlardan çok yararlandım. Turkcell'de de BİZ diye bir sadakat programı varmış bu tarz ama ücretli. Vodafone'un o işi ücretsiz yapması iyiydi.

Vodafone'dan bu arada taahhüt sonunda yeni çıkardığı tarifelerin bana uygun olmaması (20 GB bana yetecekken en az 40-50 GB'lik paket çıkarması) nedeniyle Turkcell'e geçtim.

Vodafone'dan bu arada taahhüt sonunda yeni çıkardığı tarifelerin bana uygun olmaması (20 GB bana yetecekken en az 40-50 GB'lik paket çıkarması) nedeniyle Turkcell'e geçtim.
Hepsi aynısını yapıyor. Taahhüt bitmeye yakın aynısı Turkcell yapacak o zaman artık ya Türk Telekom'a bakarsın ya da kürkçü dükkanına geri dönüş

Hepsi aynısını yapıyor. Taahhüt bitmeye yakın aynısı Turkcell yapacak o zaman artık ya Türk Telekom'a bakarsın ya da kürkçü dükkanına geri dönüş

6 yıl boyunca Vodafone beni memnun edecek tarifeler çıkarmıştı. Turkcell beni memnun eden tarifeleri çıkarmaya devam ettikçe kullanırım yoksa bakarız. Amaçları numara taşıma sayısı yüksek gözüksün. Bunu yapmasalar kimse operatörünü değiştirmez numara taşıma sayısı da çok düşük olur.

6 yıl boyunca Vodafone beni memnun edecek tarifeler çıkarmıştı. Turkcell beni memnun eden tarifeleri çıkarmaya devam ettikçe kullanırım yoksa bakarız. Amaçları numara taşıma sayısı yüksek gözüksün. Bunu yapmasalar kimse operatörünü değiştirmez numara taşıma sayısı da çok düşük olur.
Merak etme yeni paket için Turkcell seni 😘

Geri