5G - 5. Nesil Mobil Telekomünikasyon Hizmeti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mobil şebeke için fazla bu hızlar ya sanki 8K canlı yayın yapacağız 😅

Bir de 5G destekleyen mobil cihazlar haliyle daha fazla enerji harcar onu karşılamak için daha büyük batarya hızlı şarj desteği falan. Şahsen M2M hatlarla çalışan birçok IoT cihaz için 3G ve 4G yeterli. Hatta sulama sistemi, pos cihazı, otomat gibi görüntü aktarımı olmayan sistemler için 2G bile yeter.

Türkcell ve türktelekom internet paketiniz hangisi ise 5g açıksa 5 e katlıyor 1 aylık bilginiz olsun.Benim 30 gb paketim 120 gb ek verdi.

Türkcell ve türktelekom internet paketiniz hangisi ise 5g açıksa 5 e katlıyor 1 aylık bilginiz olsun.Benim 30 gb paketim 120 gb ek verdi.

emirhan sevdalı tam zamanıdna geçmiş türksele

bir de pasaj'da 10.000 lira ve üzeri 5g destekli telefonlara 500 tl hediye çeki var. allahın izniyle telefon almayacağımdan ötürü isteyene hediye çeki hakkımı paylaşabilirim

emirhan sevdalı tam zamanıdna geçmiş türksele

bir de pasaj'da 10.000 lira ve üzeri 5g destekli telefonlara 500 tl hediye çeki var. allahın izniyle telefon almayacağımdan ötürü isteyene hediye çeki hakkımı paylaşabilirim

Geçtiğim dönemde yapboz tarife adıyla tarifeler sundu o yönden şanslıydım. Ablam bu akşam Turkcell'e numara taşıma başvurusunda bulundu yapboz tarife yoktu daha pahalıya geçecek benden.

@sezgin_ist @HasanTürk Telefonu 5G desteklemeyenler kervanına hoş geldiniz bu arada. 😅

Bu arada telefonu 5G destekleyenler sürekli 5G bağlantısında 4G'ye göre değişecek şarj tüketimi gözlemlerini paylaşırsa mutlu olurum, merak ediyorum.

B
Geçtiğim dönemde yapboz tarife adıyla tarifeler sundu o yönden şanslıydım. Ablam bu akşam Turkcell'e numara taşıma başvurusunda bulundu yapboz tarife yoktu daha pahalıya geçecek benden.

@sezgin_ist @HasanTürk Telefonu 5G desteklemeyenler kervanına hoş geldiniz bu arada. 😅

Bu arada telefonu 5G destekleyenler sürekli 5G bağlantısında 4G'ye göre değişecek şarj tüketimi gözlemlerini paylaşırsa mutlu olurum, merak ediyorum.
Ben şuana kadar şarjla ilgili bir fark göremedim.

4g'ye çektim 5g yeterli olduğu için

📶 Türkiye’de 5G dönemi başladı!

81 ilde aktif hale gelen 5G ile birlikte Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone’dan kullanıcılarına özel internet hediyeleri geldi 👇

🎁 Turkcell: Mevcut paketini 5’e katlıyor (10 GB → 50 GB, 20 GB → 100 GB)
🎁 Türk Telekom: 5G uyumlu cihazı olanlara 30 gün geçerli 50 GB
🎁 Vodafone: 1 gün boyunca sınırsız internet fırsatı

📲 Başvurular operatör uygulamaları ve SMS ile yapılabiliyor.
⚠️ Kampanyalar süreli ve bazıları cihaz uyumluluğu gerektiriyor.

🚀 5G’nin yüksek hızını denemek için fırsatı kaçırma!:

Kaynak: Bursa Hakimiyet / Instagram

656821179_18454875373111993_9050831358518192188_n.webp

600 mbs ler bursada görülüyor bazı yerlerde 1gbit görülüyor ve geçiyor wifiden çok daha hızlı şuan 5G kotalı internetle bu kullanılmaz şirketlerin sınirsız internetli paketler çıkarmaları lazım.

Screenshot_20260331_230305_Chrome.webp

Geri