Teşekkürler inşallah bakalım.Hayırlı olsun buğra inşallah iyi çeker.
Türkcell ve türktelekom internet paketiniz hangisi ise 5g açıksa 5 e katlıyor 1 aylık bilginiz olsun.Benim 30 gb paketim 120 gb ek verdi.
Benim Telefonda Uyumlu DeğilTelefonum 5G uyumlu olmadığı için 4G'ye devam. 5G tarife fiyatları bakalım ne olacak.
emirhan sevdalı tam zamanıdna geçmiş türksele
bir de pasaj'da 10.000 lira ve üzeri 5g destekli telefonlara 500 tl hediye çeki var. allahın izniyle telefon almayacağımdan ötürü isteyene hediye çeki hakkımı paylaşabilirim
Bende de öyle çıkıyor. 4.5 G'den devam.Evet bu yazı çıkmakta.
Ben şuana kadar şarjla ilgili bir fark göremedim.Geçtiğim dönemde yapboz tarife adıyla tarifeler sundu o yönden şanslıydım. Ablam bu akşam Turkcell'e numara taşıma başvurusunda bulundu yapboz tarife yoktu daha pahalıya geçecek benden.
@sezgin_ist @HasanTürk Telefonu 5G desteklemeyenler kervanına hoş geldiniz bu arada.
Bu arada telefonu 5G destekleyenler sürekli 5G bağlantısında 4G'ye göre değişecek şarj tüketimi gözlemlerini paylaşırsa mutlu olurum, merak ediyorum.
4g'ye çektim 5g yeterli olduğu içinGeçtiğim dönemde yapboz tarife adıyla tarifeler sundu o yönden şanslıydım. Ablam bu akşam Turkcell'e numara taşıma başvurusunda bulundu yapboz tarife yoktu daha pahalıya geçecek benden.
@sezgin_ist @HasanTürk Telefonu 5G desteklemeyenler kervanına hoş geldiniz bu arada.
Bu arada telefonu 5G destekleyenler sürekli 5G bağlantısında 4G'ye göre değişecek şarj tüketimi gözlemlerini paylaşırsa mutlu olurum, merak ediyorum.
5G gelmiştir ama telefonun desteklemiyordur. @sezgin_ist @Emirhan Sevdalı
Ekli dosyayı görüntüle 37234
Telefonum beni yarı yolda bırakana kadar böyle devam
5G için telefon değiştiremem![]()
Türkiye’de 5G dönemi başladı!
81 ilde aktif hale gelen 5G ile birlikte Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone’dan kullanıcılarına özel internet hediyeleri geldi
Turkcell: Mevcut paketini 5’e katlıyor (10 GB → 50 GB, 20 GB → 100 GB)
Türk Telekom: 5G uyumlu cihazı olanlara 30 gün geçerli 50 GB
Vodafone: 1 gün boyunca sınırsız internet fırsatı
Başvurular operatör uygulamaları ve SMS ile yapılabiliyor.
Kampanyalar süreli ve bazıları cihaz uyumluluğu gerektiriyor.
5G’nin yüksek hızını denemek için fırsatı kaçırma!:
Tanıdığım kişilere hep 4 katı vermiş. 20gb tarifesi olana 80gb, 30gb olana 120gb verilmişTurkcell 20 GB Yapboz Tarife'deyim. Yapboz Tarife'lerde sabit 40 GB veriyormuş, tarifenin 5 katı değil yani. Bana 40 GB verdi.