Altın Fiyatları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dolar bozup 18 ayar 22 ayar altın almak en mantıklısı.Gram çok arttığı için kar bırakacak bir durumda gözükmüyor.Gram 11 bin gibi bir rakama ulasacak.İsteyen alsın

Altın dünki seviyelere tekrar geldi düşüşten sonra gelecek hafta tekrar çıkma eğiliminde olacak.

Gram altın kısa vadede kesinlikle 11 bin lirayı görmez. 1-1, 5 sene sonra görür diyorsanız ona bir şey diyemem. Yıl sonuna kadar yükselip düşer. Aşağı yukarı altın bu seviyelerde kalır.

Gram altın kısa vadede kesinlikle 11 bin lirayı görmez. 1-1, 5 sene sonra görür diyorsanız ona bir şey diyemem. Yıl sonuna kadar yükselip düşer. Aşağı yukarı altın bu seviyelerde kalır.
Yıl sonu 7 bin civarı gelecek yıl 2.çeyrekte 10 bin ve üzeri benim tahminim

Altın tahmin ettiğim gibi 5500'lerde patinaj yapıyor. 5000 TL'nin altına inmedi ama 5200'lere kadar indi. Olağanüstü bir gelişme olmadıkça bu seviyelerde kalır. Hatta 5000 TL'nin altına inme ihtimali yine de var. Altının ani yükselişine izin verileceğini düşünmüyorum.

Altın tahmin ettiğim gibi 5500'lerde patinaj yapıyor. 5000 TL'nin altına inmedi ama 5200'lere kadar indi. Olağanüstü bir gelişme olmadıkça bu seviyelerde kalır. Hatta 5000 TL'nin altına inme ihtimali yine de var. Altının ani yükselişine izin verileceğini düşünmüyorum.
Yükselecek salih aralık sonu 6500 bandına gelir bir çıkış başlayacak tekrar

Geri