Ben pek zannetmiyorum bekleyip görücez yıl sonu 7 bini görecektir.Yükselip düşüyor. Ortalama aynı seviyelerde kalıyor. Belli bir süre böyle devam eder.
Ben pek zannetmiyorum bekleyip görücez yıl sonu 7 bini görecektir.Yükselip düşüyor. Ortalama aynı seviyelerde kalıyor. Belli bir süre böyle devam eder.
Yıl sonu 7000 olmaz. Belki 6000'i görür.Ben pek zannetmiyorum bekleyip görücez yıl sonu 7 bini görecektir.
Kesin ulaşacak gidişat onu gösteriyor şuan alım zamanı almayanlar çok üzülür.Gram 11 bin gibi bir rakama ulasacak.İsteyen alsın
Yıl sonu 7 bin civarı gelecek yıl 2.çeyrekte 10 bin ve üzeri benim tahminimGram altın kısa vadede kesinlikle 11 bin lirayı görmez. 1-1, 5 sene sonra görür diyorsanız ona bir şey diyemem. Yıl sonuna kadar yükselip düşer. Aşağı yukarı altın bu seviyelerde kalır.
Altın düşüyor salih tahminlerin doğru çıktıAltın 5000 TL'nin altına inebilir.
Yükselecek salih aralık sonu 6500 bandına gelir bir çıkış başlayacak tekrarAltın tahmin ettiğim gibi 5500'lerde patinaj yapıyor. 5000 TL'nin altına inmedi ama 5200'lere kadar indi. Olağanüstü bir gelişme olmadıkça bu seviyelerde kalır. Hatta 5000 TL'nin altına inme ihtimali yine de var. Altının ani yükselişine izin verileceğini düşünmüyorum.