Bursa - Burulaş'ın Yeni Otobüs İhtiyacı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tempra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O araçta güzel Bursa'da bir yüklenicide vardı hatta neden Burulaş bunu test etmedi ki ?

Burulaş daha önce iki kez Novociti Life'ı denedi. Biri beyaz bir araçtı B5 hattı ÖHO - Burulaş ortak işletimindeyken B5 hattında denenmişti. Diğeri de yeşil bir araçtı 30 hattında denenirken görmüştüm. Ancak alınmadı.

Şu anda da Yaztur ve Kumla Koop. filolarında Novociti Life bulunuyor.

2023'ten sonra Citibus çıkmadı diye biliyorum. Isuzu web sitesinde makyajlı kasa fotoğrafı var ama alan olmadı. Herkes Novociti Life'a yöneliyor.
Yeni citibus çok iyi 74 yolcu kapasitesi var eğer novocityden çok pahalı değilse tercih edilenbilir ama bence fiyat farkı olduğundan novocity tercih ediliyor.

1.webp 2.webp 5.webp 7.webp

Burulaş daha önce iki kez Novociti Life'ı denedi. Biri beyaz bir araçtı B5 hattı ÖHO - Burulaş ortak işletimindeyken B5 hattında denenmişti. Diğeri de yeşil bir araçtı 30 hattında denenirken görmüştüm. Ancak alınmadı.

Şu anda da Yaztur ve Kumla Koop. filolarında Novociti Life bulunuyor.
Burulaş o kadar araç test etti ama kararı hep Jest'den yana kullanması kötü oldu.

Mesele beğenmemek değil yeğen mesele money olmaması 🤣

Artık şu para yok modundan çıkıp güzel alımlar yapılmalı.

İhaleyle alım şart. Böyle tek tük alımlar olunca para çok büyük etken oluyor sonra 14 tane Jest görüyoruz. İhale yapılsın da 100 tane Jest görelim amann, 8 - 12 metre görelim.

İhaleyle alım şart. Böyle tek tük alımlar olunca para çok büyük etken oluyor sonra 14 tane Jest görüyoruz. İhale yapılsın da 100 tane Jest görelim amann, 8 - 12 metre görelim.
Devlet Malzeme Ofisi ile alan belediyeler var orada nasıl oluyor bilmiyorum ama Burulaş en azından DMO ile otobüs falan alımı yapabilir bence. Ek olarak tek firma üzerinden alım yapmak olmaz zaten karma alım yapılsın sağlam araçlar olsun.

Devlet Malzeme Ofisi ile alan belediyeler var orada nasıl oluyor bilmiyorum ama Burulaş en azından DMO ile otobüs falan alımı yapabilir bence. Ek olarak tek firma üzerinden alım yapmak olmaz zaten karma alım yapılsın sağlam araçlar olsun.

İhaleyle olursa tek markadan olması lazım. Ya da bayilere ihale verilmesi lazım o da markaya vermek kadar iyi olmuyor 85 otobüslük ihalede yaşadık bunu.

İnd

Sıkıntı da bu zaten. İstanbul'da yaşadığım dönemde bunlar ızdırap oluyordu. Kimse arkaya gitmek istemiyordu ayakta olarak.
Şöyle onlar 9 metreler 8 metrelerde kapı arkanın hemen dibinde o yüzden arkaya gidemiyorsunuz zaten kapının orda kaliyorsunuz 1 basamak var oraya çıkarsin en fazla 9 metrelerde 3 kapı olmalı onlarda sorun oluyor arkası uzun olduğu için şuan 8 metrelerin tercih edilme sebebide bu aksı uzun ve inis binis daha kolay

Geri