bykullanıcım
WT Kullanıcı
Bunların yerinde Atak,Citibus olsaydı belki bu sorunlar olmazdı.Ekli dosyayı görüntüle 32455
Ekli dosyayı görüntüle 32456
Geçen yılki son Jest alımı fotoğrafları bunlar da.
Bunların yerinde Atak,Citibus olsaydı belki bu sorunlar olmazdı.Ekli dosyayı görüntüle 32455
Ekli dosyayı görüntüle 32456
Geçen yılki son Jest alımı fotoğrafları bunlar da.
Bunların yerinde Atak,Citibus olsaydı belki bu sorunlar olmazdı.
O araçta güzel Bursa'da bir yüklenicide vardı hatta neden Burulaş bunu test etmedi ki ?2023'ten sonra Citibus çıkmadı diye biliyorum. Isuzu web sitesinde makyajlı kasa fotoğrafı var ama alan olmadı. Herkes Novociti Life'a yöneliyor.
O araçta güzel Bursa'da bir yüklenicide vardı hatta neden Burulaş bunu test etmedi ki ?
Yeni citibus çok iyi 74 yolcu kapasitesi var eğer novocityden çok pahalı değilse tercih edilenbilir ama bence fiyat farkı olduğundan novocity tercih ediliyor.2023'ten sonra Citibus çıkmadı diye biliyorum. Isuzu web sitesinde makyajlı kasa fotoğrafı var ama alan olmadı. Herkes Novociti Life'a yöneliyor.
Yeni citibus çok iyi 74 yolcu kapasitesi var eğer novocityden çok pahalı değilse tercih edilenbilir ama bence fiyat farkı olduğundan novocity tercih ediliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 32457 Ekli dosyayı görüntüle 32458 Ekli dosyayı görüntüle 32459 Ekli dosyayı görüntüle 32460
9 metreye girmezler artık bence 8 metreler bence pazarı elegeçiriyor boyu küçük işlevi büyük.9 metre sınıfı çok güzel ama rağbet görmüyor. Şu an Temsa MD9 LE'nin aktif teslimatları var alınırsa o alınsın taş gibi araç.
9 metreye girmezler artık bence 8 metreler bence pazarı elegeçiriyor boyu küçük işlevi büyük.
Burulaş o kadar araç test etti ama kararı hep Jest'den yana kullanması kötü oldu.Burulaş daha önce iki kez Novociti Life'ı denedi. Biri beyaz bir araçtı B5 hattı ÖHO - Burulaş ortak işletimindeyken B5 hattında denenmişti. Diğeri de yeşil bir araçtı 30 hattında denenirken görmüştüm. Ancak alınmadı.
Şu anda da Yaztur ve Kumla Koop. filolarında Novociti Life bulunuyor.
Mesele beğenmemek değil yeğen mesele money olmamasıBurulaş o kadar araç test etti ama kararı hep Jest'den yana kullanması kötü oldu.
Mesele beğenmemek değil yeğen mesele money olmaması
Artık şu para yok modundan çıkıp güzel alımlar yapılmalı.
Devlet Malzeme Ofisi ile alan belediyeler var orada nasıl oluyor bilmiyorum ama Burulaş en azından DMO ile otobüs falan alımı yapabilir bence. Ek olarak tek firma üzerinden alım yapmak olmaz zaten karma alım yapılsın sağlam araçlar olsun.İhaleyle alım şart. Böyle tek tük alımlar olunca para çok büyük etken oluyor sonra 14 tane Jest görüyoruz. İhale yapılsın da 100 tane Jest görelim amann, 8 - 12 metre görelim.
Devlet Malzeme Ofisi ile alan belediyeler var orada nasıl oluyor bilmiyorum ama Burulaş en azından DMO ile otobüs falan alımı yapabilir bence. Ek olarak tek firma üzerinden alım yapmak olmaz zaten karma alım yapılsın sağlam araçlar olsun.
Jest sakın ha artık yeter jest ihaleyle alım olsun ama 8 metre ve üzeri olsunİhale yapılsın da 100 tane Jest görelim amann, 8 - 12 metre görelim.
3 kapılı olmalı diye düşünüyorum şehir içi araçlarının. Yanlış bilmiyorsam bunun 3 kapılı versiyonu da aynı metrajda.Yeni citibus çok iyi 74 yolcu kapasitesi var eğer novocityden çok pahalı değilse tercih edilenbilir ama bence fiyat farkı olduğundan novocity tercih ediliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 32457 Ekli dosyayı görüntüle 32458 Ekli dosyayı görüntüle 32459 Ekli dosyayı görüntüle 32460
Sıkıntı da bu zaten. İstanbul'da yaşadığım dönemde bunlar ızdırap oluyordu. Kimse arkaya gitmek istemiyordu ayakta olarak.8 metreler güzel ama arka kapı olmaması garip hissettiriyor bence. Balık istifi dopdolu giderken arkadan ortaya gelmek biraz sıkıntı
Şöyle onlar 9 metreler 8 metrelerde kapı arkanın hemen dibinde o yüzden arkaya gidemiyorsunuz zaten kapının orda kaliyorsunuz 1 basamak var oraya çıkarsin en fazla 9 metrelerde 3 kapı olmalı onlarda sorun oluyor arkası uzun olduğu için şuan 8 metrelerin tercih edilme sebebide bu aksı uzun ve inis binis daha kolayİnd
Sıkıntı da bu zaten. İstanbul'da yaşadığım dönemde bunlar ızdırap oluyordu. Kimse arkaya gitmek istemiyordu ayakta olarak.